حال ناخوش «ایمنی» در ادارات بیرجند/ انجام ۳۴۷ عملیات امداد و نجات در بهار امسال
17 تير 1399 ساعت 0:00
مدیرعامل سازمان آتشنشانی بیرجند گفت: حال ایمنی ۷۰ درصد ادارات بیرجند خوب نیست و استقبال برای آموزش و رفع نقص آن کمرنگ است.
به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری فارس، علی حسینی در بیرجندآتشنشانی را یکی از پرخطرترین شغلها دانست و اظهار داشت: طی سه ماهه نخست امسال تعداد ۱۰۴ مورد حریق و ۲۴۳ مورد حادثه در شهرستان بیرجند رخ داده است.
وی از فوت دو نفر و مصدوم شدن ۱۹ نفر طی این حوادث خبر داد و بیان داشت: ۱۳۸ نفر نیز در مجموع این حوادث توسط امدادگران و آتشنشانان بیرجندی نجات پیدا کردند.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی بیرجند با اعلام اینکه در مجموع تعداد مأموریتهای آتشنشانان بیرجندی در سه ماهه نخست امسال ۳۴۷ مورد بوده، تبیین کرد: از مجموع این مأموریتها ۶۳ مورد خارج از محدودی شهری و ۲۸۴ مورد نیز داخل محدوده شهری بوده است.
ادارات نا ایمن بلای جان بیرجندیها
حسینی با بیان اینکه حال ایمنی ۷۰ درصد ادارات بیرجند خوب نیست و استقبال برای آموزش و رفع نقص آن کمرنگ است، تبیین کرد: ادارات را از نظر ایمنی میتوان به ادارات پر خطر و کم خطر تقسیمبندی کرد که بهعنوان مثال انبار شرکت نفت که در حاشیه مهرشهر وجود دارد بسیار پرخطر است.
وی گفت: ادارات و مکانهای پرخطر از جمله انبار شرکت نفت باید از نظر ایمنی به گونهای باشد که اگر حریقی صورت گرفت حداقل تا زمان رسیدن نیروها به محل حادثه، آتش به سایر مکانها سرایت نکند.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی بیرجند با تأکید بر اینکه ادارات دولتی و مکانهای عمومی باید حداقلهای ایمنی چون سیستم اعلام حریق و اطفاء حریق را داشته باشند، عنوان کرد: با وجود اخطاریههای کتبی، فقط برخی ادارهها آن هم تا حدودی در خصوص رعایت موارد ایمنی اقدام کردهاند.
مستهلک بودن ۵۰ درصد خودروها
حسینی افزود: خودروهای آتشنشانی از عمر بالایی برخوردار هستند و بالای ۵۰ درصد خودروها مستهلک بوده و برای پوشش حوادث خارج از محدوده شهری نیاز به خودروهای جدیدتری است.
وی گفت: ساختمانی که ایمنی نسبی نداشته باشد پروانه پایان کار به آنها داده نمیشود و مجتمعهای زیادی دارای سیستم اطفای حریق هستند اما بسیاری از این مجتمعها آگاهی استفاده از این سیستمها را ندارند.
ایمنی بازار بیرجند؛ آتش زیر خاکستر مدیرعامل سازمان آتشنشانی بیرجند با بیان اینکه ساختار بازار بیرجند سنتی است و ورود خودرو در زمان وقوع حادثه غیر ممکن است، مطرح کرد: با توجه به اینکه از بافت کاملا سنتی برخوردار است امکان ورود وسایل اطفاء حریق به بازار وجود ندارد که با استقرار تجهیزات ایمنی آتشنشانی در بازار تا حدودی ایمنسازی شده است.
حسینی مکانهایی شامل انبار و تأسیسات را دارای بار اشتعال بالا و از نقاط پرخطر دانست و افزود: در بیشتر این مکانها سیستم اطفا
تعبیه نشده که در صورت اصلاح نشدن به توسعه حریق منجر میشود و خسارتهای جانی و مالی زیادی به بار میآورد.
وی بر لزوم فرهنگسازی در زمینه ایمنی تأکید کرد و گفت: در برخی نقاط برای ایمنسازی نیاز به سرمایههای هنگفت نیست و میتوان با یک سیستم اطفای حریق از بروز خسارتهای جبرانناپذیر جلوگیری کرد.
انتهای پیام/4
کد مطلب: 26915