راهاندازی 31 مرکز مثبت زندگی در خراسان جنوبی
19 تير 1399 ساعت 1:01
مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی با بیان اینکه 31 مرکز مثبت زندگی در سطح استان راهاندازی میشود، گفت: مددجویان میتوانند خدمات اولیه مانند تشکیل پرونده و همچنین درخواستهای خود را از طریق مراکز مثبت زندگی پیگیری کنند.
به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری ایسنا، علی عرب نژاد اظهار کرد: ۶۸ نفر از متقاضیان مراکز مثبت زندگی که موفق به کسب امتیاز لازم از مستندات اعلام شده از سازمان بهزیستی شدند، به مصاحبه تخصصی دعوت و توسط تیم مصاحبهکننده متشکل از مدیران ارشد اداره کل، مورد ارزیابی قرار گرفتند.
وی با بیان اینکه از این تعداد، در نهایت 31 مرکز در سطح استان راهاندازی میشود، افزود: از ابتدای شروع نامنویسی و فراخوان برای متقاضیان واجد شرایط مراکز مثبت زندگی 178 متقاضی ثبتنام کرده که 114 مورد از متقاضیان در دبیرخانه مثبت زندگی ثبت شدند که بلافاصله طی ۸ روز، تیمی شش نفره متشکل از مدیر کل و معاونین تخصصی بهزیستی، متقاضیان را مورد مصاحبه قرار دادند.
مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی بیان کرد: هدف اصلی از تاسیس این مراکز ارائه خدمات مطلوب و تسهیل دسترسی گروههای هدف به خدمات سازمان است، اما از دیگر اهداف این مراکز میتوان به افزایش آگاهی عموم افراد جامعه از وظایف، فعالیتها و خدمات سازمان بهزیستی، کاهش ترددهای غیرضروری به مراکز و ادارات بهزیستی، گسترش و فراگیری خدمات سازمان و توزیع عادلانه خدمات سازمان نام برد.
عرب نژاد ادامه داد: ایجاد شفافیت در فرآیند ارائه خدمات سازمان، ارائه مجموعهای از خدمات سازمان در یک مرکز، تقویت رویکرد خانوادهمحور و اجتماعمحور در ارائه خدمات سازمان، گسترش رویکرد ارائه خدمات به صورت فعال، مدیریت بهینه منابع و افزایش بهرهوری، افزایش رضایتمندی مردم از خدمات سازمان، افزایش ظرفیت مشارکت بخش غیردولتی و کاهش تصدیگری دولت، نیز از دیگر اهداف است.
وی بیان کرد: ارتقاء کیفی و کمی خدمات سازمان، فراهم شدن امکان ارائه خدمات به صورت الکترونیکی، بهبود، اصلاح و حذف فرآیندهای موازی، امکان طراحی برنامههای جدید برای رفع نیازهای روز جامعه هدف، کاهش بهای تمام شده ارائه خدمات، تسهیل اخذ بازخورد از ارائه خدمات، تسریع گسترش برنامههای استاندارد و ارائه خدمات از طریق شبکه مراکز نیز از دیگر اهداف برای راهاندازی این مراکز است.
مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی با اشاره به خدمات و فعالیتهای قابل ارائه در مراکز مثبت زندگی، افزود: طبق دستورالعمل مراکز مثبت زندگی، بهزیستی استان فعالیتهایی را بدون نیاز به صدور پروانه فعالیت جداگانه به مراکز مثبت زندگی واگذار میکند.
مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی بیان کرد: ثبت درخواست فرزندخواندگی و تشکیل پرونده اولیه، ثبت درخواست و تشکیل پرونده و پاسخگویی به مراجعین، انجام مصاحبه اولیه، اخذ و بررسی مدارک، بازدید از منزل، تحلیل، تشخیص و تعیین اولویتهای نیاز مددجو و ارائه پیشنهاد برنامه کمکی، ارجاع درخواستهای جامعه هدف اعم از مالی و معرفی نامه، پیگیری امور مددکاری خانوار از جمله فعالیتهای این مراکز خواهد بود.
عرب نژاد ادامه داد: ارجاع به مراکز سطح بالاتر و سایر دستگاهها، نیازسنجی و داشته سنجی محلی، شناسایی داوطلبین، خیرین و معتمدین محلی و حمایت طلبی، شناسایی، بررسی و تحلیل وضعیت اجتماعی محله، تسهیل گری و تشکیل تیم محل CBO و اقدامات اجتماع محور، شناسایی فعال جامعه هدف و ارائه آموزشهای تشکیل و تحکیم خانواده از دیگر فعالیتهاست.
وی افزود: ارائه آموزشهای مهارتهای زندگی و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، آگاهسازی برای پیشگیری از معلولیتها، غربالگری سطح یک پیشگیری از معلولیتها، ارجاع و پیگیری شامل؛ غربالگری بینایی، شنوایی، اختلالات ژنتیک، اتیسم از دیگر موارد مدنظر در این مراکز است.
مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: انجام استعلامات و پیگیریهای مورد نیاز، اطلاعرسانی و معرفی خدمات سازمان، همکاری در اجرای طرحها و برنامههای جدید سازمان و جلب مشارکتهای مردمی اعم از نقدی و غیرنقدی از دیگر فعالیتها خواهد بود.
انتهای پیام/4
کد مطلب: 26938
آدرس مطلب: http://www.KhorasanTime.ir/fa/doc/news/26938/راه-اندازی-31-مرکز-مثبت-زندگی-خراسان-جنوبی
خراسان تایم
http://www.KhorasanTime.ir