سه شنبه ۳۱ تير ۱۳۹۹ ساعت ۱۳:۳۳

مهارت‌آموزی جهادگران با هدف محرومیت‌زدایی/ فعالیت ۴۰۰ صندوق قرض‌الحسنه درخراسان جنوبی

مسؤول بسیج سازندگی خراسان‌جنوبی آموزش تخصصی و افزایش مهارت جهادگران را یکی از برنامه‌های سازمان بسیج سازندگی ذکر کرد و گفت: جهادگران با فراگیری آموزش‌های تخصصی می‌توانند بخشی از مشکلات فنی مردم مناطق محروم را نیز برطرف کنند.
مهارت‌آموزی جهادگران با هدف محرومیت‌زدایی/ فعالیت ۴۰۰ صندوق قرض‌الحسنه درخراسان جنوبی
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری فارس، مهدی هنری پیش از ظهر امروز در نشست خبری امضای تفاهم‌نامه سازمان بسیج سازندگی با  اداره‌کل فنی‌وحرفه‌ای خراسان‌جنوبی، اظهار داشت: هدف از این تفاهم‌نامه مهارت‌آموزی و ایجاد گروه‌های تخصصی، تقویت فرهنگ جهادی و خدمت‌رسانی است.
وی آموزش تخصصی و افزایش مهارت جهادگران را یکی از برنامه‌های سازمان بسیج سازندگی ذکر کرد و بیان داشت: جهادگران با فراگیری آموزش‌های تخصصی می‌توانند بخشی از مشکلات فنی مردم مناطق محروم را نیز برطرف کنند.

مسؤول بسیج سازندگی خراسان‌جنوبی مطرح کرد: برخی از جهادگران با توجه به استعدادهای خود قابلیت این را دارند که به‌عنوان مربی فنی‌وحرفه‌ای در رشته‌های مختلف فعالیت کنند که با شناسایی و معرفی آنان به اداره‌کل فنی‌وحرفه‌ای دوره‌های مربیگیری برای این جهادگران برگزار خواهد شد.

هنری با بیان اینکه برای افزایش مهارت جهادگران برگزاری دوره‌های آموزشی و مهارت‌آموزی کوتاه‌مدت پیش‌بینی شده، تصریح کرد: گفت: باید از ظرفیت جهادگران به‌صورت مشترک در مناطق محروم استفاده شود تا آموزش‌ها به‌صورت میدانی انجام شود.
وی بحث آموزش میدانی را یکی از اولویت‌های آموزش‌های مهارتی و اشتغال ذکر کرد و افزود: امسال تشکیل تعاونی‌های اشتغالزایی در حوزه صندوق‌های قرض‌الحسنه مردمی در دستور کار قرار دارد.

مسؤول بسیج سازندگی خراسان‌جنوبی از ثبت گروه‌های جهادی تخصصی در سامانه ملی اطلس جهادی خبر داد و با بیان اینکه تاکنون فعالیت‌های ۵۲۰ گروه جهادی استان در این سامانه ثبت شده، مطرح کرد: راه‌اندازی صندوق‌های قرض‌الحسنه مردمی با کمک تسهیل‌گران در روستاها انجام می‌شود و هم‌اکنون بالغ بر ۴۰۰ صندوق قرض‌الحسنه مردمی در استان فعال است.

هنری با بیان اینکه طی یک سال گذشته برای بالغ بر سه هزار و ۲۰۰ نفر آموزش‌های تخصصی در حوزه اشتغال برگزار شده، عنوان کرد: از فضاهای کارگاهی دو مجموعه بسیح سازندگی و اداره‌کل فنی‌وحرفه‌ای استان برای اجرای کارگاه‌ها و برنامه‌های مشترک استفاده خواهد شد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در بحث تکمیل زنجیره‌های ارزش رسته‌های شغلی از ظرفیت اداره‌کل فنی‌وحرفه‌ای استان برای ساخت دستگاه‌های فرآوری محصولات استفاده می‌شود.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۷۱۹۱
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , خراسان جنوبی , جهادگران , محرومیت زدایی