بنگاههای آسیبدیده از کرونا، تسهیلات حمایتی میگیرند
1 مرداد 1399 ساعت 14:17
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی اظهار کرد: پرداخت تسهیلات حمایتی دولت به بنگاههای آسیب دیده از کرونا همچنان ادامه دارد.
به گزارش گروه اقتصادی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری ایسنا، مشیرالحق عابدی، امروز چهارشنبه یکم مرداد به خبرنگاران رسانههای گروهی گفت: بنگاههایی که در زمان شیوع بیماری کرونا، کسب و کار خود را فعال نگه داشته و نیروی کارشان را حفظ کردهاند، مورد حمایت دولت واقع میشوند.
وی افزود: دولت به ازای هر نفر نیروی کار فعال، از طریق بانکهای عامل تسهیلات ۱۲ درصدی به این بنگاهها پرداخت میکند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: براساس دستورالعملهای ابلاغی، بنگاههای به شدت آسیب دیده و تعطیل شده به ازای هر فرد بیمه شده ۱۶ میلیون تومان و واحدهای کسب و کاری که تعطیل نشدهاند و همچنان فعال هستند به ازای هر فرد شاغل به کار ۱۲ میلیون تومان تسهیلات دریافت میکنند.
عابدی ادامه داد: تسهیلات در نظر گرفته شده برای رانندگان مسافربر و فعالان حوزه حمل و نقل عمومی به ازای هر فرد بیمه شده ۶ میلیون تومان است.
وی گفت: برای فاقدین بیمه فعال در ۱۴ رسته شغلی به ازای هر نفر نیروی کار مبلغ ۸ میلیون تومان لحاظ شده است.
عابدی افزود: دیگر افرادی که متقاضی استفاده از این طرح حمایتی می باشند، به تشخیص دستگاه بخشی مبلغ ۶ میلیون تومان تسهیلات دریافت میکنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه حمایتهای دولت مشروط به حفظ اشتغال در بنگاههاست، گفت: ۱۴ رسته شغلی که بیش از ۵۰۰ زیرشاخه را شامل میشوند از این تسهیلات بهرهمند میشوند.
عابدی تصریح کرد:مراکز تولید و توزیع غذاهای آماده اعم از رستورانها، بوفهها، طباخیها، تالارهای پذیرایی، قهوه خانهها، اغذیه فروشیها و موارد مشابه، مراکز مربوط به گردشگری شامل هتلها، هتل آپارتمانها، مجتمعهای جهانگردی و گردشگری، مهمانپذیرها، مهمانسراها، مسافرخانهها، مراکز بومگردی، مراکز اقامتی، پذیرایی، تفریحی، خدماتی بین راهی، موزه ها و زائرسراها، حوزه حمل و نقل عمومی مسافر درون شهری و برون شهری اعم از هوایی، جادهای، ریلی و دریایی و همچنین دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری و زیارتی از جمله واحدهای کسب و کارهای آسیب دیده به شمار میروند.
وی ادامه داد: از دیگر واحدهای کسب و کار مشمول این قانون میتوان واحد تولید و توزیع پوشاک، تولید و توزیع کیف و کفش، مراکز توزیع آجیل، خشکبار، قنادی، بستنی و آبمیوه، مراکز و مجتمع های ورزشی و تفریحی، مراکز و مجتمعهای فرهنگی، آموزشی، هنری و رسانهای، مراکز تولید، توزیع و فروش صنایع دستی، مؤسسات خصوصی دارای پروانه بهره برداری از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که در حوزههای درمانی، تشخیصی، آزمانیشگاهی و پاراکلینیکی فعالند و آموزشگاههای رانندگی، آرایشگاهها، سالنهای زیبایی و گرمابهها را نام برد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: افرادی که در این رستههای شغلی مشغول فعالیت هستند، میتوانند با مراجعه به سامانه https://kara.mcls.gov.ir از این تسهیلات بهرهمند شوند.
عابدی یادآور شد: افراد متقاضی تسهیلات تا روز یکشنبه ۵ مرداد ماه مهلت دارند نسبت به ثبت نام در این سامانه اقدام کنند.
وی با اشاره به دو ماه تنفس تعیین شده برای بازپرداخت تسهیلات، گفت: زمان بازپرداخت تسهیلات از مهرماه امسال، با کارمزد ۱۲ درصد و به مدت ۲ سال خواهد بود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی یادآور شد: در صورتی که تسهیلات دریافتی در غیر مصادیق تعیین شده هزینه شود و یا اقساط به موقع پرداخت نشود، فرد به مدت دو سال از دریافت هرگونه خدمات بانکی (تسهیلات، ضمانت نامه،اعتبارات اسنادی و ...) محروم شده و موظف به بازپرداخت وام با نرخ سود ۲۴ درصد، شامل ۱۸ درصد نرخ مصوب شورای پول و اعتبار و ۶ درصد جریمه میشود.
انتهای پیام/4
کد مطلب: 27223
آدرس مطلب: http://www.KhorasanTime.ir/fa/doc/news/27223/بنگاه-های-آسیب-دیده-کرونا-تسهیلات-حمایتی-می-گیرند
خراسان تایم
http://www.KhorasanTime.ir