به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری تسنیم، یدالله غلامپور اظهار داشت: از آبانماه سال گذشته که مقرر شد سوخت سهمیه بندی شود برای تاکسی و آژانسها سهمیهای در نظر گرفته شد که برای تاکسیهای بنزینی 400 لیتر و تاکسیهای دو گانه سوز ابتدا 200 لیتر بود و به 250 لیتر رسید.
وی گفت: از سال گذشته تاکنون یک هزار و 130 دستگاه تاکسی تلفنی ساماندهی شدند و برای پروانه فعالیت آنها اقدام شد.
رئیس سازمان حمل و نقل بار مسافر شهرداری بیرجند افزود: 140 دفتر آژانس در بیرجند داریم که مقرر شده به صورت کشوری سامانهای بر روی تلفن همراه رانندگان نصب شود که طبق آن هزینه و مسیر محاسبه میشود و در آن مشخصات خودرو و پیمایش محاسبه میشود.
رئیس سازمان حمل و نقل بار مسافر شهرداری بیرجند با بیان اینکه استفاده از تسهیلات کرونا برای حمل و نقل آخرین مهلت ثبت نام تا 5 مردادماه است گفت: از اسفندماه که کرونا در کشور آمد این بیماری بر درآمد تاکسی تلفنیها افت شدیدی گذاشت و علاوه بر تاکسی تلفنیها اتوبوسهای حمل و نقل عمومی درون شهری هم ضرر زیادی کردند؛ آنطور که در بخش اتوبوس حمل نقل عمومی درون شهری در 4 ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل با 75 درصد کاهش جایی جایی مسافر 1.5 میلیارد تومان ضرر و زیان دیدند.
غلامپور افزود: ناوگان درون شهری هم در این مدت با 70 درصد کاهش مواجه شد اما در سامانه کارا و تسهیلات لحاظ شده در بخش حمل و نقل عمومی برای هر راننده شش میلیون تومان تسهیلات در نظر گرفته شده و قید اینکه فرد حتما باید بیمه باشد برداشته شده است.
وی ادامه داد: توزیع بسته حمایتی ماسک و دستکش برای این بخش از جامعه از دیگر اقدامات در ایام کرونا بود و قرار شد پروانه فعالیت رانندگان تاکسی به مدت سه ماه رایگان تمدید شود و تاکسیهای فرودگاه و ترمینال که آسیب زیادی در ایام کرونا دیدند مقرر شد عوارض پرداخت به شهرداری تا سه ماه بخشیده شود.
رئیس سازمان حمل و نقل بار مسافر شهرداری بیرجند افزود: در حمل و نقل هم باید به سمت هوشمند شدن پیش برویم و در راهاندازی و نصب سامانه ثبت پیمایش آژانسهای تاکسی تلفنی مشروط به دریافت سهمیه سوخت است اگر راننده آژانس گوشی هوشمند نداشت و قدرت خرید را هم ندارد مدیر آژانس میتواند مسیر پیمایش را محاسبه کند.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , کرونا , خراسان جنوبی , بیرجند