به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری تسنیم، حسین خوش آیند پیش از ظهر
امروز در مراسم تجلیل از منتخبین مهارت در سال 98 که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد با بیان اینکه به روزرسانی کارگاههای آموزشی فنی حرفه ای در دستور کار است گفت: در جهت تجهیز و بهروز رسانی کارگاهها نیز از سه سال گذشته آغاز به کار کردیم و این امر از شهرستانهای نهبندان، سربیشه و درمیان آغاز شده است.
وی جامعه هدف فنی و حرفهای را 18 گروه عنوان و بیان کرد: در طول یک سال گذشته در بخش دولتی و خصوصی 30 هزار نفر از ظرفیت فنی حرفهای استفاده کردند که در بحث فعالیتهای آموزشی رشد خوبی داشته است.
مدیرکل فنی و حرفهای خراسان جنوبی تصریح کرد: در چهار ماهه اخیر نیز با توجه به شیوع ویروس کرونا تمام تلاش بر این بوده که با رعایت فاصله گذاری اجتماعی کارگاهها فعالیت و یا برگزاری کارگاهها به صورت تلفیقی باشد.
خوشآیند با بیان اینکه در این مدت برای 4 هزار و 724 نفر آموزش اجرا شده است خاطرنشان کرد: در بخش خصوصی نیز اقدامات خوبی در این ایام انجام شده است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای خراسان جنوبی از تولید 330 هزار ماسک توسط کارگاههای خیاطی فنی و حرفهای استان از ابتدای سال 99 خبر داد و یادآور شد: در دولت تدبیر و امید تلاش کردیم در هر شهرستان یک پروژه عمرانی آموزشی آغاز کنیم که در این راستا از 11 پروژه سالهای اخیر 9 پروژه تعیین تکلیف شد.
خوشآیند بیان اینکه پروژه مرکز فنی و حرفهای خواهران طبس در دهه فجر امسال بهرهبرداری خواهد رسید اظهار داشت: مرکز آموزش فنی و حرفهای دو منظوره شهرستان زیرکوه نیز در آینده به اتمام خواهد رسید.
وی با اشاره به اینکه با اتمام این پروژهها در سطح استان زیرساختهای آموزشی در بخش دولتی تکمیل خواهد شد افزود: در جهت تجهیز و بهروزرسانی کارگاه ها نیز از سه سال گذشته آغاز به کار کردیم و این امر از شهرستان های نهبندان، سربیشه و درمیان آغاز شده است و در این راستا سعی می کنیم کارگاههای آموزشی را به روز رسانی کنیم.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای خراسان جنوبی با بیان اینکه به روزرسانی کارگاه های آموزشی فنی حرفه ای در دستور کار است گفت: طرح جهادی خدمات فنی مهندسی فنی حرفهای در سطح استان یک طرح جهادی بوده است که در 9 شهر شهرستان گروههای جهادی شکل گرفت و نیازمندیهای مناطق محروم برطرف شد و در این راستا 120 نفر از همکاران حضور داشتند و یک هزار و 492 خدمت در مناطق روستایی ارائه شده است.
مشیرالحق عابدی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی هم ضمن تبریک هفته ملی مهارت اظهار داشت: اقدامات آموزش فنی و حرفهای در ایجاد مراکز جوار پادگانی، جوار زندان و جوار دانشگاه بسیار شایسته است و میتواند در راستای تربیت نیروهای فعال برای مجموعههای کاری تاثیرگذار باشد.
وی افزود: امید است با همت ویژه و پشتیبانی از بخش خصوصی برای ایجاد مراکز مهارتی بتوان با حمایت از بخش خصوصی به توسعه برنامههای آموزش فنی و حرفهای دست یافت.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه تاکنون شاهد عملکرد مثبتی از اقدامات آموزش فنی و حرفهای در سطح استان بودهایم بیان کرد: سازمان آموزش فنی و حرفهای میتواند در بحث صنایع دستی و 11 رسته شغلی برای ایجاد 3 هزار شغل در استان نسبت به باز آموزی آموزشها اقدام کند.
عابدی با تاکید بر اینکه آموزشهای فنی و حرفهای باید مستدام و مداوم باشد و از طریق این آموزشها در راستای آموزش برتر برای نتیجه مطلوبتر اقدام کنیم تصریح کرد: با توجه به اینکه در استان قابلیتهای ویژهای برای کارآفرینی وجود دارد و برخی از شهرستانها مانند فردوس مجموعههای تخصصی خاصی هستند بهتر است در این زمینه بیشتر تلاش شود.
وی خاطرنشان کرد: تبلیغات برای حضور کارآموزان برای ایجاد کارآفرینی مهم است که انشالله این امر مورد توجه قرار گیرد و در این راستا تبلیغات انجام شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی با اشاره به درخواست رئیس کانون انجمن صنفی آموزشگاههای آزاد مبنی بر حذف آموزشهای موازی یادآور شد: هرچه ما بخش خصوصی را در راستای افزایش توان آموزشی قدرتمند کنیم در این امر موفقتر خواهیم بود.
عابدی با بیان اینکه بخش خصوصی باید در بحث آموزش ابتدا نیاز بازار را در نظر گیرد اظهار داشت: خوشبختانه با پیگیریهای استاندار خراسان جنوبی بحث کمبود فضاهای آموزشی در استان رو به اتمام است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه برای 4 دوره متوالی استان خراسان جنوبی دارای رتبه برتر در زمینه کاهش نرخ بیکاری بوده اظهار داشت این موضوع حاصل تلاش جمعی و بخش بزرگی از آن وابسته به همکاران آموزش فنی و حرفهای است که مهارتهای مورد نیاز را به کارجویان ارایه کردهاند.
فاطمه زهرا خالدی، رئیس کانون انجمن های صنفی آموزشگاههای آزاد نیز در این جلسه اظهار داشت: در حال حاضر 166 آموزشگاه فعال در استان وجود دارد.
وی اعطای تسهیلات، تأمین زمین آموزشی، انجام بیمه مربیان آموزشگاه و حذف آموزش های موازی را از درخواستهای این مراکز عنوان و خاطرنشان کرد: حذف آموزشهای موازی از درخواستهای ما است زیرا این آموزشها تیر خلاص آموزش های بخش خصوصی خواهد بود.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , فنی و حرفه ای , ماسک