به گزارش گروه اقتصادی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری ایرنا، علی هاشمی افزود: اشتغال مولد در سال گذشته به ۶۵۷ نفر رسید و از طریق تعاملی که با دستگاه قضایی برقرار شده است این رقم به بیش از هزار نفر در سال ۹۹ خواهد رسید.
وی به آموزش صنایع دستی اشاره کرد و گفت: توسعه صنایع دستی حتی روی تخت زندانیان با همکاری بخش خصوصی و اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی یکی از برنامههای مهم اشتغال و حرفهآموزی زندانهای استان است.
مدیرکل زندانهای خراسان جنوبی با اشاره به توسعه مزرعه پرورش شترمرغ در زندان مرکزی بیرجند اظهار داشت: در طرح توسعه مزرعه
شترمرغ که هزار و ۳۰۰ متر مسقف و ۱۸ هزار متر گردشگاه خواهد بود تعداد زندانیان شاغل در این مرکز از ۱۵ نفر به بیش از ۵۰ نفر افزایش خواهد یافت.
وی افزود: کارگاههای اشتغال و حرفهآموزی در زندان مرکزی بیرجند بیش از سه هزار متر مربع است که روزانه بیش از ۳۰۰ نفر از این کارگاهها برای حرفهآموزی استفاده میکنند.
هاشمی گفت: سال گذشته استان در موضوع حرفهآموزی رتبه سوم کشوری و در بخش اشتغال رتبه هفتم کشوری را به خود اختصاص داد، همچنین بنیاد تعاون زندانیان استان در موضوع دامپروری و طیور و آبزیان رتبه دوم کشوری را کسب کرده است.
وی بیان کرد: برنامههای اصلاحی و تربیتی با اشتغال و حرفهآموزی نتیجهبخش است چرا که اشتغال مولد، زندانیان را از نظر اقتصادی تامین میکند و نقش مهمی در باز اجتماعی شدن آنها دارد.
وی گفت: در همین ارتباط برنامههای اصلاحی و تربیتی با رویکرد تبدیل زندان به آموزشگاه نیکیها توسعه مییابد.
کارگاههای اشتغال در هفت زندان خراسان جنوبی فعال هستند.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , زندان , اشتغال , بیرجند