به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری تسنیم، هوا به شدت گرم است. در روستا قدم میزنم مردمانی میبینم که در زیر سایه درختان سر به فلک کشیده خرما نشستهاند تا شاید کمی خنک شوند.
اهالی منطقه دیهوک روزهای گرم تابستان را با داغ نبود آب فریاد میزنند. مردمانی که بزرگترین دغدغهشان این است که چرا مسئولان به وعدههایشان عمل نمیکنند؟
تعدادی از اهالی روستای رضویه بخش دیهوک در سایه دیوارها نشستهاند یکی از آنها در گفتگو با خبرنگار تسنیم گریزی به سفر استاندار در سال 97 زد و وعده لوله کشی و آبرسانی که داده شده بود.
"غلامرضا" گفت: این وعده هنوز به سرانجام نرسیده چرا که مقرر بود تا پایان سال 98 این پروژه به اتمام رسد اما با گذشت 5 ماه از سال 99 هنوز مردمان شش روستای بخش دیهوک در انتظار لوله کشی و آبرسانی هستند.
هنوز گله گوسفندان از کنار قنات دور نشده که تعدادی از زنان روستا برای شستن لباس به سر قنات میآیند؛ با آنها هم کلام میشویم، آنها از گرمای هوا میگویند و حرف از بیآبی میزنند و وعده آبرسانی که هر روز منتظر اجرا شدن آن هستند.
یکی از بانوان روستا درحالی که سبدی پر از لباس را در دست داشت به گلایه از وعدههای مسئولان گفت: قرار بود تا پایان سال 98 لوله کشی روستا انجام شود و آب به خانههایمان برسد اما ببینید با گذشت 5 ماه از سال جدید اما هنوز منتظر اجرایی شدن وعدههای مسئولان هستیم.
گویا این وعده تنها برای روستای آنها نبوده و قرار بود 5 روستای دیگر بخش دیهوک نیز تاپایان سال 98 لوله کشی شوند.
به سراغ یکی دیگر از اهالی روستا میرویم در آنجا نیز مردم از وعدهها خستهاند و میگویند در این اوضاع و احوال کرونا که مسئولان بارها تاکید بر بهداشت دارند ما باید از قناتی آب برداریم که در همان قنات گله گوسفند آب میخورد، لباسهایمان را میشوییم و مجبوریم آب برای خوردن هم از آنجا برداریم.
آبرسانی به شش روستای بخش دیهوک طبس یکی از پروژههایی است که در نیمه راه مانده است و اهالی شش روستای رضویه، چیکاب، عباس آباد، قوامیه، بافت تاریخی دیهوک و قنبرآباد در حالی در این روزهای گرم تابستان و شرایط کرونایی با بیآبی دست و پنجه نرم میکنند که در انتظار تحقق وعدههای مسئولان هستند.
یکی از اهالی روستا گفت: این پروژه از مصوبات سفر اول استاندار در سال 97 بود که تنها بین 3 الی 4 کیلومتر از آن انجام شد و از نیمه سال 98 رها شده و مردم درخواست دارند مسئولان هرچه زودتر برای اتمام و افتتاح آبرسانی به این شش روستا گامهایی بردارند.
وی بیان کرد: فاصله این شش روستا بین دو تا 10 کیلومتر است. آب قنات شور است و با وجود حضور دامها و کرونا شرایط سختتر شده است.
مدیرعامل آب فاضلاب خراسان جنوبی اظهار داشت: اعتبار این پروژه از محل اعتبارات استانی بوده و تخصیص اعتبار زیادی نداشته است از این رو در سال گذشته نتوانستیم این پروژه را به اتمام برسانیم.
امامی افزود: تلاش ما برای این پروژه همانند دیگر پروژهها متوقف نشده امسال درحال حاضر در تلاش هستیم تا پیمانکاری برای آن مشخص کنیم و بعد از تعیین پیمانکار با تخصیص اعتبارات امسال امید است بتوانیم آن را تکمیل و به بهرهبرداری برسانیم.
انتهای پیام/4