گام نخست اجرای طرح «هاب شتر» | ۲۷ تسهیلگر برای شناسایی متقاضیان انتخاب شدند
20 مرداد 1399 ساعت 14:02
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسانجنوبی گفت: ۲۷ تسهیلگر توسط ستاد اجرایی امام(ره) در سطح استان انتخاب شدند تا افراد متقاضی را براساس شرایط خاصی شناسایی و برای دام سبک و شتر به جهاد کشاورزی معرفی کنند.
به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی، محمود اشرفیگل با اشاره به مزایای پرورش شتر در خراسانجنوبی اظهار داشت: تعداد ۳۰ هزار نفر شتر در این استان پرورش داده میشود که میزان تولید گوشت قرمز حاصل از این پرورش با احتساب سایر انواع دامها ۱۳ هزار و ۶۰۰ تن در سال و میزان شیر تولیدی از این دامها ۱۱۴ هزار تن است.
وی افزود: بسیاری از کشاورزان از بازار مصرف دور هستند و این دور بودن و پراکندگی، میزان شیری که روزانه جمعآوری میشود، متناسب با تولید استان نیست.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسانجنوبی با اشاره به اشتغالزایی سه هزار نفری در طرح هاب شتر، تصریح کرد: با این اقدامات کارخانه شیر خشک شتر با اشتغالزایی ۱۰ نفر در استان راهاندازی میشود و ستاد اجرایی فرمان امام(ره) مشغول به جمع آوری و خریداری شیرهای شتر میباشد.
اشرفیگل با اشاره به طرح واردات ۲۵ هزار رأس دام سبک و اشتغالزایی برای دو هزار نفر، تصریح کرد: مرکز جمعآوری شیر با اشتغالزایی ۲۶ نفر در استان نیز راهاندازی میشود.
وی ادامه داد: اکنون ۲۷ تسهیلگر توسط ستاد اجرایی امام(ره) در سطح استان انتخاب شدند تا افراد متقاضی را براساس شرایط خاصی شناسایی و برای دام سبک و شتر به جهاد کشاورزی معرفی کنند.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسانجنوبی تصریح کرد: توسعه شتر در کشور مانند توسعه گاو و گوسفند ساده نیست، چراکه دوره آبستنی و پرورش آن طولانی است و درصد نرخ رشد جمعیت شتر کند است، اما پتانسیل استان با توجه به کمبود آب و کویری بودن، برای پرورش شتر مناسب است.
انتهای پیام/4
کد مطلب: 27577