به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری فارس، محمود چاوشان ظهر امروز در نشست خبری، اظهار داشت: رسالت سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسانجنوبی در راستای مطالعه و طراحی، استانداردسازی، بهسازی و مقاومسازی، تعمیرات و تجهیزات گرمایشی فضاهای آموزشی و جذب مشارکتهای مردمی است.
وی با اشاره به ۱۲ منطقه آموزشی در شعاع ۱۵۰ کیلومتری خراسانجنوبی، افزود: ۱۷۰ هزار دانشآموز در سه هزار آموزشگاه و ۱۰ هزار کلاس درس در حال تحصیل هستند.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسانجنوبی تصریح کرد: ۳۹ درصد مدارس استان استاندارد و مستحکمسازی شده، ۴۰درصد مقامسازی و ۱۲ درصد تخریبی هستند که در ردیف اعتباری قرار گرفتهاند.
چاوشان با بیان اینکه سرانه هر دانشآموز در کشور ۵.۲ مترمربع و در خراسانجنوبی ۷.۲۳ متر است، یادآور شد: استاندارسازی کشوری ۸.۲ مترمربع است که در استان این رقم به یک مترمربع میرسد.
وی خاطرنشانکرد: تعداد ۱۷۵ پروژه آموزشی خراسانجنوبی در قالب ۵۰۸ کلاس درس به مساحت ۷۳ هزار ۳۵۲ مترمربع در حال اجرا است که ۱۵۵ پروژه بهصورت مشارکتی با خیران میباشد.
مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس خراسانجنوبی از بهرهبرداری ۲۰۰ کلاس درس تا شروع سال تحصیلی خبر داد و گفت: برای احداث این پروژهها ۲۱۴ میلیارد تومان هزینه شده است.
چاوشان متذکر شد: پروژههای آموزشی در حال احداث خراسانجنوبی شامل ۹ پروژه در بشرویه، ۲۶ پروژه در بیرجند، دو پروژه در خوسف، ۱۸ پروژه در درمیان، چهار پروژه در دستگردان، ۱۰ پروژه در زیرکوه، ۱۳ پروژه سرایان و ۲۳ پروژه در سربیشه، ۱۱ پروژه در طبس، هشت پروژه در فردوس، ۱۹ پروژه در قاین و ۳۲ پروژه در شهرستان نهبندان میباشد.
وی با بیان اینکه مجتمع آموزشی آستان قدس رضوی در خراسانجنوبی از سال ۹۵ در چهار مجموعه با زیربنای هشت هزار مترمربع آغاز شده، افزود: فاز نخست این مجتمع شامل فونداسیون، اسکلت و سقف در چهار هزار متر مربع انجام شده است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسانجنوبی با اشاره به قرارداد نخست احداث طرح آموزشی حیات طیبه بیرجند با اعتبار ۱۶ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان، گفت: با توجه به تعدیل قیمتها و تورم بازار با هزینهکرد ۲۲ میلیارد تومان و پیشرفت ۸۵ درصدی پروژه، فاز نخست آن در چهار هزار مترمربع ۱۵ شهریورماه آماده بهرهبرداری است و فاز دوم پروژه نیز تا پایان مهرماه به اتمام میرسد.
چاوشان از آماده بهرهبرداری شدن مجتمع آموزشی ۱۲ کلاسه حیات طیبه قاینات در مهرماه خبر داد و خاطرنشان کرد: این پروژه در فضای سه هزار ۶۰۰ مترمربع اجرا و برای تکمیل آن شش میلیارد تومان نیاز است.
وی با اشاره به ۵۸ مدرسه کانکسی بالای ۱۰ دانشآموز خراسانجنوبی، یادآور شد: برای احداث این پروژهها هفت میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان توسط سازمان نوسازی مدارس، همین مبلغ را بنیاد برکت و دو میلیارد تومان نیز از اعتبارات استانی تأمین میشود.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسانجنوبی از بهرهبرداری ۱۷۶ کلاس درس با هزینهکرد ۵۰ میلیارد تومان در مهرماه خبر داد و گفت: با مشارکت خیران ۳۰ پروژه فضای جدید آموزشی در ۱۰۸ کلاس درس نیز آغاز میشود.
چاوشان با اشاره به ۵۲ مصوبه احداث پروژههای آموزشی سفرهای استاندار به شهرستانهای خراسانجنوبی، اظهار داشت: تعداد ۱۸ پروژه این سفرها به اتمام رسیده است و ۳۰ پروژه نیز در دست احداث است.
انتهایپیام/4