سه شنبه ۱۱ شهريور ۱۳۹۹ ساعت ۱۳:۳۹

امکان صادرات برق به افغانستان وجود دارد

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی گفت: امکان صادرات روی سطح ولتاژ فشار متوسط را برای استان خواهیم داشت که اگر متقاضی در مرز افغانستان وجود داشته باشد امکان صادرات وجود دارد.
امکان صادرات برق به افغانستان وجود دارد
 
به گزارش گروه اقتصادی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری ایسنا، مهدی دادگر اظهار کرد: در مجموع مشترکان حدود ۴۸ میلیارد تومان بدهی به شرکت توزیع برق دارند.
وی افزود: در هفته دولت امسال ۱۴۱ پروژه با اعتباری بالغ بر ۳۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان در بخش شبکه‌های توزیع برق خراسان جنوبی به بهره‌برداری رسید.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی با بیان اینکه با افتتاح این طرح‌ها، بیش از ۱۱ هزار خانوار شهری و روستایی بهره‌مند شدند، تصریح کرد:این پروژه‌ها از محل منابع داخلی شرکت توانیر و منابع استانی تامین اعتبار شده و شامل اجرای ۵۲ کیلومتر شبکه‌های فشار متوسط، ۹۸ کیلومتر شبکه فشار ضعیف و نصب و تقویت ۹۲ دستگاه پست توزیع هوایی است.
دادگر ادامه داد: در هفته دولت احداث شبکه‌های روشنایی معابر برای تفرجگاه بند دره بیرجند، برق‌رسانی به روستای علی‌آباد شهرستان سربیشه و برق‌رسانی به روستای گل نی در شهرستان درمیان انجام شد.

وی با اشاره به احداث شبکه و خط انتقال برق از پست فوق توزیع درح به مرز ماهیرود به طول ۵۰ کیلومتر خبر داد و گفت: با افتتاح این خط، امکان تامین برق در نوار مرزی به خوبی فراهم می‌شود و امکان صادرات روی سطح ولتاژ فشار متوسط را برای استان خواهیم داشت که اگر متقاضی در مرز افغانستان وجود داشته باشد امکان صادرات وجود دارد.
وی بیان کرد: در خراسان جنوبی ۸۳ درصد از مشترکان شرکت برق در بخش خانگی هستند که ۲۸ درصد از مصرف شرکت توزیع نیروی برق را به خود اختصاص می‌دهند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی با اشاره به فعالیت حدود ۹۷۰۰ دستگاه پست توزیع هوایی، تصریح کرد: بیش از یک درصد مشترکان در بخش‌های کشاورزی هستند که ۲۹ درصد مصارف، حدود یک درصد در بخش صنعتی که ۲۰ درصد مصارف و ۱۰ درصد مشترکان در بخش تجاری هستند که ۶ درصد از مصارف را بله خود اختصاص داده‌اند.

دادگر در حال حاضر ۱۶۳۰ روستای برق‌دار معادل ۹۹.۹ درصد در استان وجود دارد، بیان کرد: نرخ خاموشی ناشی از عملیات اجرایی و خاموشی‌های ناخواسته استان به طور میانگین ۹۹ دقیقه در سال است که یک هفتم میانگین کشوری است.
وی یادآور شد: میزان بدهی بخش‌های مختلف به شرکت برق به ترتیب در بخش‌های اداری حدود ۲.۵ میلیارد تومان، صنعت ۲.۵ میلیارد تومان، تجاری ۳.۵ میلیارد تومان، خانگی هفت میلیارد تومان، آب و آبفا ۲۶ میلیارد تومان، نیروهای نظامی و انتظامی ۳.۸ میلیارد تومان و شهرداری ۲.۷ میلیارد تومان است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: ۱۲۰۵ تفاهم‌نامه با مشترکین امضا شده است که بر اساس آن مشترکین به صورت داوطلبانه اقدام به کاهش مصرف برق خود کرده‌اند.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۷۸۷۶
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , افغانستان , خراسان جنوبی , برق