به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری ایسنا، طاهره پنجابی اظهار کرد: رسالت پژوهشسراها کشف استعدادها و ایدههای خلاق و هدایت آنها به سمت اختراع و تولید است.
وی افزود: چراغ پژوهشسرای بیرجند امسال با محوریت چهار محور روشنتر از قبل شده که این محورها عبارت از جذب نیروهای متخصص، بسترسازی فضای پژوهشسرا و ترویج آموزش است.
مدیر پژوهشسرای دانشآموزی جابربن حیان بیرجند با اشاره به کسب مقام توسط دانشآموزان در مسابقات مختلف، بیان کرد: دانشآموزان توانستند در مسابقات استانی پژوهش سراهای استان، مسابقه مرحله اول المپیاد نانو کشوری و مسابقات علمی پژوهشی پژوهش سراهای کل کشور مرحله استانی مقام کسب کنند.
پنجابی با اشاره به کسب هفت مقام اول، سه مقام دوم و دو مقام سوم در مسابقات استانی، تصریح کرد: در مسابقه مرحله اول نانو کشوری شش برگزیده که مقام دوم کشوری نیز در آن وجود دارد، داشتیم.
وی ادامه داد: این امر، افتخاری بسیار بزرگ برای بیرجند بوده که با همکاری مدارس و پژوهش سرا کسب شد.
مدیر پژوهشسرای دانشآموزی جابربن حیان بیرجند بیان کرد: در مسابقات علمی پژوهشی، پژوهش سراهای کل کشور مرحله استانی توانستیم ۱۶ مقام راه یافته به کشور داشته باشیم که از این تعداد ۱۲ مقام اول، سه مقام دوم و یک مقام سوم بودهاند.
پنجابی ادامه داد: باوجود مشکلات مالی و زیربنایی با زحمت شبانه روزی تیم حاضر در پژوهش سرا این افتخارات کسب شد.
وی از دوندگیها برای تخصیص بودجه گفت و بیان کرد: کار پژوهشی بسیار هزینه بر و زمان بر بوده و کسب این مقامات با امکانات محدود، تنها عشق و علاقه اساتید را میطلبید.
مدیر پژوهشسرای دانشآموزی جابربن حیان بیرجند یادآور شد: این مرکز با ظرفیتهایی که دارد نیازمند حمایت بیش از پیش مسئولان است تا انگیزههای بیشتر برای کسب مقامات بهتر کشوری ایجاد شود.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , پژوهشسرا , خراسان جنوبی , بیرجند