شنبه ۲۲ شهريور ۱۳۹۹ ساعت ۱۳:۰۳

محدوده‌های معدنی منجمد باید تعیین تکلیف شود

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی از مهلت یک ماهه صنعت، معدن و تجارت برای تعیین تکلیف محدوده‌های معدنی منجمد خبر داد.
محدوده‌های معدنی منجمد باید تعیین تکلیف شود
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری تسنیم، شورای معادن استان خراسان جنوبی به ریاست معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار و با سه دستور کار ویژه برگزار شد.

بررسی پهنه‌های اکتشافی، روند پیگیری ماده 83 توسط سازمان صمت و پیگیری محدوده‌های منجمد یا پروژه‌های راکد، سه دستور کار این جلسه بود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی با اشاره به دستور رئیس جمهور و بخشنامه ابلاغی مرتبط در زمینه تعیین تکلیف محدوده‌های معدنی اظهار داشت: این بخشنامه به تعیین تکلیف پروانه‌های بهره برداری معطل مانده و محدوده‌های بلاتکلیف اشاره دارد و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مکلف است هر چه سریع تر نسبت به عملیاتی شدن مفاد این بخشنامه اقدام کند.

مشیرالحق عابدی با تعیین مهلت یک ماهه برای انجام این کار، تصریح کرد: انتظار شورای معادن، اهتمام سازمان صنعت، معدن و تجارت در اجرای این برنامه به عنوان متولی امر، است.
وی ادامه داد: با انجام این کار، ضمن  کمک به سرمایه گذارانی که ادامه فعالیت شان توجیه اقتصادی دارد، محدوده‌های معدنی که بلاتکلیف مانده‌اند از طریق مزایده واگذار می‌شوند تا مورد بهره‌برداری قرار گیرند.
به گفته وی؛ تحقق این برنامه، اقدام بسیار مؤثری در راستای تحقق شعار سال، که به تدبیر رهبر معظم انقلاب،جهش تولید نامیده شده، است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی با تأکید بر اقدامات انجام شده در زمینه ژئوفیزیک هوایی و تعیین پهنه‌های معدنی استان بیان کرد: حضور دستگاه‌های توسعه گرایی همچون ایمیدرو و سازمان تهیه و تولید مواد معدنی کشور و همچنین بخش خصوصی در بهره‌برداری از ظرفیت‌های معدنی استان بسیار مؤثر بوده است.

عابدی تأکید کرد: با اهتمام سازمان صنعت، معدن و تجارت  و البته طبق قانون و از طریق برگزاری مزایده در بازه زمانی معین، محدوده‌های امیدبخش جهت بهره‌برداری و انتفاع به متقاضیان واگذار می‌شود. 
وی متذکر شد: امتیازبندی برای محدوده‌های تعیین شده بر اساس ظرفیت مواد معدنی و ارزش افزوده‌ای که به همراه دارد، تکلیف متقاضیان را روشن‌تر می‌کند به این ترتیب سرمایه گذار می‌تواند بر مبنای دارایی در اختیار خود نسبت به شرکت در مزایده و سرمایه گذاری در یک واحد معدنی اقدام کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی به ظرفیت مطلوب استان در زمینه سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی اشاره کرد و گفت: شخص استاندار بارها و بارها در جلسات و دیدارهای مختلف بر استفاده مطلوب از ظرفیت گوهرسنگ‌های استان تأکید کرده‌اند.
عابدی ادامه داد: در جریان حضور رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در زمینه ایجاد دپارتمان سنگ‌های قیمتی استان پیشنهادهایی ارائه شد که باید به منظور نتیجه دهی بهتر این طرح، سازمان صنعت، معدن و تجارت از وضعیت موجود استان، حجم ذخایر و مناطق مستعد سرمایه گذاری، گزارش کاملی تهیه کند.

این جلسه با حضور تمام اعضا برگزار شد و رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت نیز در ابتدای جلسه به تشریح نتایج پروژه ژئوفیزیک هوایی و اکتشاف پهنه‌های معدنی پرداخت.
به گفته جرجانی؛ در 20 هزار کیلومتر مربع پهنه‌های شناسایی شده 200 نقطه امیدبخش تعیین شده و آماده واگذاری از طریق مزایده است.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۸۰۵۱
کلمات کليدی: خراسان‌تایم ، معدن , خراسان جنوبی