به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری مهر، سید مجتبی حسینی در نشست خبری اظهار کرد: از ابتدای سال در خراسان جنوبی بیش از هشت هزار تن انواع کود بین کشاورزان توزیع شده است.
مدیر زراعت جهاد کشاورزی خراسانجنوبی بیانکرد: سهمیه ابلاغی و اختصاص یافته کود به خراسانجنوبی بر اساس سطح زیر کشت و متناسب با نیاز کشاورزان مشخص میشود و تاکنون نیز در خراسانجنوبی در زمینه تأمین این محصول مشکل خاصی نداشتهایم.
محصولات کشاورزی خراسانجنوبی سالمتر است
حسینی با اشاره میزان استاندارد مصرف انواع کود در هر هکتار ادامه داد: البته در خراسانجنوبی کشاورزان و باغ داران کمتر از این میزان کود مصرف میکنند که در سلامت بیشتر محصولات کشاورزی تأثیرگذار است.
وی افزود: به طور مشخص میزان استاندارد مصرف کود اوره در هر هکتار ۳۵۰ کیلوگرم، کود فسفاته در هر هکتار ۱۰۰- ۱۵۰ کیلوگرم و کود پتاسه در هر هکتار ۱۰۰ کیلوگرم است.
مدیر زراعت جهاد کشاورزی خراسانجنوبی گفت: کشاورزان خراسانجنوبی به طور متوسط در هر هکتار حدود ۲۰۰ کیلوگرم کود اوره، ۷۵ کیلوگرم کود فسفاته و حدود ۵۰ گرم کود پتاسه استفاده میکنند که از میزان استاندارد کمتر است.
کشت پاییزه خراسانجنوبی در سطح ۴۰ هزار هکتار
حسینی اظهار کرد: در خراسانجنوبی به طور متوسط در ۳۶ تا ۴۰ هزار هکتار کشت پاییزه داریم که بر اساس میزان سطح کشت و نیاز کشاورزان کود اختصاص مییابد.
وی با اشاره به میزان کود اختصاص یافته به خراسانجنوبی برای فصل زراعی سال ۱۳۹۹- ۱۴۰۰ بیانکرد: چهار هزار و ۹۳۵ تن کود فسفات و دو هزار و ۱۵۳ تن انواع کود پتاسه برای خراسانجنوبی اختصاص یافته است.
مدیر زراعت جهاد کشاورزی خراسانجنوبی گفت: همچنین ۱۸ هزار و ۷۱۷ تن کود اوره برای خراسانجنوبی جهت فصل زراعی ۱۳۹۹- ۱۴۰۰ اختصاص یافته است.
حسینی در زمینه میزان کود توزیع شده از میزان کود ابلاغی یادآور شد: این کودها توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی واتحادیه تعاونیهای کشاورزی توزیع میشود که تاکنون توسط یک نهاد حدود ۶ هزار و ۱۷۰ تن و همچنین حدود هزار و۵۷۰ تن توسط نهاد دیگر توزیع شده است.
وی یادآور شد: در خراسانجنوبی میزان تقاضا همواره از میزان عرضه کمتر بوده است و در حال حاضر نیز کود فسفاته و پتاسه داریم ولی کشاورزان خریداری نمیکنند.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , خراسان جنوبی , کشاورزی , کود شیمیایی