به گزارش گروه اقتصادی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری ایسنا، مشیرالحق عابدی به رسانههای گروهی گفت: سرمایهگذاری ایدرو در استان، اتفاقی مهم است که به واسطه پیگیریهای مستمر شخص استاندار حاصل شد.
وی تصریح کرد: یکی از اقدامات بسیار موفق معتمدیان، دعوت از مسئولین طراز اول و تأثیرگذار کشور در جهت حمایت از پیشرانهای اقتصادی استان بود.
معاون استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: در این راستا و برابر برنامههای اعلام شده در آغازین روزهای حضور استاندار در استان، استفاده از توان مالی سازمانهای توسعهگرا و اقتصادی بزرگ کشور همچون ایدرو، ایمیدرو و شستا در اولویت اقدامات گنجانده شد.
عابدی تصریح کرد: به همت شخص استاندار، مدیران عامل سازمانهای اقتصادی مطرح کشور، ضمن حضور در استان، با انعقاد تفاهم نامههایی به سرمایهگذاریهایی در حوزه اقتصادی و البته در زمینه اجرایی شدن تعهداتشان مکلف شدند.
وی گفت: برای مثال سرمایهگذاری ایمیدرو در فولاد قاینات و قلعه زری خوسف، منجر به ایجاد اشتغال پایدار در استان شد.
معاون استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه مشارکت در برقرسانی به معادن شاهکوه نهبندان نیز از مهمترین اقدامات ایمیدرو در استان بود، افزود: ایدرو یا سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران برابر تفاهمنامه منعقده با استانداری مکلف شد برای اجرای طرحهایی همچون بافندگی نساجی فردوس، ریسندگی طبس و استیل کورد نهبندان با بخش خصوصی در سرمایهگذاری مشارکت کند.
عابدی اظهار کرد: موضوع سرمایهگذاری ایدرو در استان، نیازمند موافقت هیئت دولت بود لذا در آخرین جلسه هیئت دولت در مهرماه امسال که با حضور معتمدیان همراه بود، با پیگیری ویژه شخص استاندار، موافقت دولت برای سرمایهگذاری ایدرو در استان اخذ شد.
وی یادآور شد: طی این موافقت دولت، ایدرو جهت تکمیل طرح بافندگی نساجی فردوس ۷ میلیون یورو و ۸۰ میلیارد تومان و برای واحد ریسندگی شهرستان طبس ۵ میلیون یورو و ۴۰ میلیارد تومان در کنار بخش خصوصی سرمایهگذاری میکند.
وی با بیان اینکه با بهرهبرداری از این دو طرح تا پایان سال ۱۴۰۰، سالانه ۱۶.۵ میلیون متر مربع پارچه تولید خواهد شد، تصریح کرد: این سرمایهگذاری برای ۲۷۰ نفر به صورت مستقیم اشتغال ایجاد خواهد کرد.
معاون استاندار خراسان جنوبی گفت: طرح استیل کورد نهبندان نیز درصورت اعلام مشارکت بخش خصوصی به زودی برای اخذ تاییدیه هیئت دولت ارسال خواهد شد.
وی اظهار امیدواری کرد: با بهرهبرداری از این دو طرح، چرخه صنعت نساجی استان کامل شود.
شایان ذکر است؛ بر اساس مصوبه هیئت دولت، سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران مجاز است پس از انجام فراخوان عمومی و طی کردن روال قانونی، نسبت به سرمایهگذاری در طرحهای ریسندگی جدید و بافندگی با ظرفیت تولید سالانه ۳ هزار و ۹۶۰ تن انواع نخ و ۱۶.۵ میلیون مترمربع پارچه در مناطق کمتر توسعه یافته استان خراسان جنوبی از محل منابع داخلی خود، اقدام کند. سهم سازمان ایدرو، سه سال پس از اخذ پروانه بهرهبرداری باید به بخش خصوصی واگذار شود.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , نساجی , خراسان جنوبی , بیرجند