به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری ایرنا، محمدعلی زرنگ افزود: خدمات حضوری بانکها از روز شنبه - ۲۴ آبان ماه - تا پایان هفته آینده تعطیل است و در این مدت مردم و مشتریان برای دریافت خدمات باید به سایتها، اپلیکیشنها و فضای مجازی به صورت غیرحضوری مراجعه کنند.
وی درباره سررسید اقساط مشتریان در بازه زمانی تعطیلی بانکهای استان اظهار داشت: حسب تصمیمات گرفته شده در ستاد استانی کرونا، مقرر شد تسهیلاتی که در این مدت سررسید دارند و به دلیل بسته بودن بانکها نمیتوان اقساط آن را پرداخت کرد ۶ درصد مازاد بر نرخ محاسبه نخواهد شد.
دبیر شورای هماهنگی بانکهای خراسان جنوبی گفت: هرچند با اپلیکیشنهای بانکها میتوان تسهیلات را پرداخت کرد اما تسهیلات راسی ممکن است این مشکل را داشته باشد لذا در هر صورت برای تمامی تسهیلات هیچ گونه جرائمی اخذ نخواهد شد.
وی در ارتباط با چکهای مشتریان به ویژه چکهای عهده بانک در سامانه چاوک تصریح کرد: برای این موضوع تمهیداتی اندیشیده شده که چکهایی که از طریق سامانه چکاوک به بانکها واگذار شده است اگر موجودی داشته باشد پاس خواهد شد و اگر فاقد موجودی باشد بدون برگشت خوردن و صدور گواهینامه عدم پرداخت، عودت خواهد شد که در این بازه زمانی مسئولیت آن را مسوولان و مدیران شعب برعهده گرفتهاند.
زرنگ عنوان کرد: درخصوص واریز نقد توسط مشتریان برای پر کردن چکها نیز در شبکه بانکی استان ۱۵ دستگاه خود دریافت و خودپرداز نصب شده است که مشتریان میتوانند به دستگاه مراجعه و پول را به حساب خود واریز کنند.
وی با تاکید بر اینکه تعطیلی بانکها و خدمات غیرحضوری به معنای تعطیلی کارکنان بانکها نیست افزود: در این مدت شعبه بسته است اما به میزان مورد نیاز ارائه خدمات، همکاران از ساعت ۹ تا ۱۲ به صورت کشیک حضور خواهند داشت و پشتیبانی دستگاههای خودپرداز و سیستمهای ارائه دهنده خدمات را برعهده دارند تا مشتریان دغدغهای نداشته باشند.
دبیر شورای هماهنگی بانکهای خراسان جنوبی گفت: همکاران ستادی نیز در مدیریتها، بازرسی، حسابداریها، کارپردازی و خزائن در این بازه زمانی حضور دارند و جوابگوی تلفنی و مکاتبات ارسالی هستند.
وی افزود: کمیته نظارت ستاد مبارزه با کرونا، وضعیت کارکنان را رصد خواهد کرد و همکاران نباید این فرصت را به منزله تعطیلی قلمداد کنند چون با توجه به شرایط هر لحظه امکان تغییر بخشنامه وجود دارد.
زرنگ گفت: کارکنان بانکها باید در محل خانه و زندگی حضور داشته باشند و برای کنترل بیماری از سفر و حضور در تجمعات فامیلی و خانوادگی نیز خودداری شود همچنین تلفن آنان در دسترس باشد تا پاسخگوی سوالات احتمالی باشند.
ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا این هفته ۲ بار تشکیل جلسه داد و محدودیتهای جدید را برای کنترل کرونا تصویب کرد.
تعداد مبتلایان و فوتیهای کرونا در خراسان جنوبی از مهر ماه امسال تاکنون همچنان صعودی است.
خراسان جنوبی که اوایل شهریور امسال با افزایش بیماران تنفسی در این استان به وضعیت هشدار بازگشته بود، نزدیک ۲ ماه است که جزو استانهای در وضعیت قرمز قرار دارد.
براساس آخرین وضعیت مخاطره شیوع ویروس کرونا در ۱۱ شهرستان خراسان جنوبی که روز پنجشنبه ۱۵ آبان ماه منتشر شد، ۶ شهرستان این استان در شرایط بحرانی (مشکی) قرار دارند، چهار شهرستان این استان در وضعیت قرمز (خیلی پرخطر) هستند و یک شهرستان هم در وضعیت نارنجی (پرخطر) است.
انتهای پیام/4