تولید ۲.۵ میلیون حلقه انواع تایر رادیال سواری در کویرتایر/ تسهیلات با نرخهای بالا برای سرمایهگذاری توجیه اقتصادی ندارد
24 آبان 1399 ساعت 12:41
مدیرعامل شرکت کویرتایر از تولید ۲ میلیون و ۴۱۳ هزار حلقه انواع تایر رادیال سواری در ۷ ماهه نخست امسال در این کارخانه خبر داد.
به گزارش گروه اقتصادی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری تسنیم، سیدمحمدحسین زینلی صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در سال جهش تولید و با تلاش کارکنان ساعی و تلاشگر این مجموعه، میزان تولید تایر نسبت به مدت مشابه سال قبل به لحاظ حلقهای 49 درصد رشد نشان میدهد.
وی بیان کرد: در این مدت 17 هزار و 583 تن انواع تایر رادیال سواری تولید و روانه بازار مصرف شده که این میزان به لحاظ وزنی 57 درصد رشد داشته است.
مدیرعامل شرکت کویرتایر با بیان اینکه در حال حاضر 35 سایز و طرح مختلف انواع تایر رادیال سواری از رینگ 13 تا 19 در این کارخانه تولید میشود گفت: 11 سایز و طرح جدید در هفت ماهه اول امسال به مجموعه تولیدات کارخانه افزوده شده است.
زینلی با بیان اینکه در تولید رینگ 13 تا 15 خودروهای پراید، پژو و سمند علاوه بر نیاز کشور با مازاد تولید روبرو هستیم تصریح کرد: در تولید رینگ 16 نیز خودکفا شدهایم و تنها در تولید رینگهای 17 و 18 که کویرتایر پیشتاز تولید آنها در کشور است با قدری کمبود مواجه هستیم که انشاالله طی سالهای آینده در تولید این رینگها نیز خودکفا خواهیم شد.
ظرفیت خوب "افغانستان" برای صادرات تایر
مدیرعامل شرکت کویرتایر افزود: باتوجه به همجواری استان خراسانجنوبی با کشور افغانستان، انتظار ما این است حداقل برای تایرهای خودروهای شاسیبلند که در حال حاضر مصرف آن در کشور کم و «کویرتایر»پیشتاز تولید آن است، اجازه صادرات داده شود.
وی با بیان اینکه در کشور افغانستان که مرزی طولانی با خراسانجنوبی و کارخانه کویرتایر دارد خودروهای شاسیبلند زیادی وجود دارد ادامه داد: این خودروها نیازمند تولیدات ما هستند و چه بهتر که ما بتوانیم با صادرات این محصول، نیاز آنها را پاسخ دهیم و بازار مناسبی را نیز برای تولیدات خود بیابیم.
تسهیلات با نرخهای بالا برای سرمایهگذاری توجیه اقتصادی ندارد
مدیرعامل شرکت کویرتایر به طرح توسعه این کارخانه اشاره کرد و گفت: متأسفانه در زمینه طرح توسعه چند سالی است که با مشکلات دست و پنجه نرم میکنیم و عملا حمایت جدی از این طرح انجام نشده و متاسفانه اقدامات اخیر نیز پاسخگوی نیازهای طرح توسعه ما نبوده است.
وی با بیان اینکه با مشکلاتی همچون تأمین ارز مورد نیاز، عدم دریافت تسهیلات متناسب با سرمایهگذاری روبرو هستیم تصریح کرد: تسهیلات با نرخهای بهره بالا همچون 18درصد، 20درصد و 24 درصد برای سرمایهگذاری توجیه اقتصادی ندارد.
زینلی گفت: از سازمان صنعت، معدن و تجارت، نظام بانکی و بانک مرکزی کشور انتظار داریم در طرح توسعه کارخانه که همه ساخت و سازهای ساختمانی آن اجرا شده و آماده نصب ماشینآلات است این کارخانه را حمایت و یاری کنند چراکه متاسفانه به علت عدم تخصیص ارز، برخی از ماشینآلات مورد نیاز که به سازندگان خارجی سفارش داده شده امکان ترخیص ندارند و عملا طرح توسعه کویرتایر را با مشکل مواجه کرده است.
انتهای پیام/4
کد مطلب: 28524