به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری ایسنا، سید حسین رضا شریعت داودی، دانش آموخته دانشکده فنی بیرجند که چند سالی است در مسیر کارآفرینی قرار گرفته اظهار کرد: محیط و شخصیت خانواده به گونهای بود که از کودکی در مسیر خودکفایی و تولید قرار گرفتم، تربیت خانواده به این سمت بود که همیشه نیاز نیست از وسایلی که موجود است استفاده کرد و لازم است گاهی تولید صورت گیبرد.
وی با تاکید بر اینکه اساس روحیه خلاقیت و کارآفرینی از خانواده شکل میگیرد، افزود: تصمیم گرفتم در مسیر کارآفرینی و ثبت و راهاندازی شرکت قرار گیرم تا بتوانم برای افراد بسیاری کارآفرینی کنم.
این کارآفرین با بیان اینکه اکنون برای 40 نفر به صورت مستقیم و 120 نفر به صورت غیرمستقیم کارآفرینی کردهایم، بیان کرد: در شرکت خود، تولیدکننده محصولات صنعت برق فشار متوسط برای تمامی صنایع(نفت و گاز و پتروشیمی، ریلی، فولاد و ...) هستیم که بسیاری از محصولات تولیدی شرکت ما به دلیل نوآوری که داشته ثبت اختراع شده است.
شریعت داودی ادامه داد: چهار مورد ثبت اختراع با عنوان جعبه انشعاب فشار متوسط، مانیتورینگ آنلاین پارامترهای حیاتی ترانسفورماتور، پست ترکیبی فشار متوسط و پست تثبیت کننده واتاژ فشار متوسط داشتهایم و این اختراعات در راستای رفع چالشهای صنعت و رفع نیازهای روز این حوزه اجرایی شده است.
وی، مراجعه حضوری، ارائه مشاوره تخصصی و استفاده از نمایشگاههای تخصصی و برگزاری سمینارها را راهحلهای مهم بازاریابی محصولاتش عنوان کرد.
این کارآفرین ادامه داد: عدم حمایت مالی دولت، سنگاندازی و عدم وصول مطالبات دولت و عدم همکاری ادارات با مخترعان جوان از جمله مهمترین مشکلات کارآفرینان است.
شریعت داودی با اشاره به فشار وارده کرونا بر تولید و بازاریابی، افزود: اکنون بیشتر از کرونا، مسئولین و دولت و فساد ریشهای ضربه مهلکی به تولید کننده و صنعت وارد کرده است.
این کارآفرین با بیان اینکه دانش فنی کسب شده افراد مربوط به سیستم هنرستان است، اظهار کرد: سیستم آموزشی در هنرستانها به نحوی است که خلاقیت را در ذهن افراد ایجاد میکند.
شریعت داودی یادآور شد: برگ برنده دانش آموختگان فنی و حرفهای نسبت به دیگر دانشگاهها، حضور در هنرستان و کسب تجارب فنی و تخصصی و ایجاد جرقه خلاقیت در ذهن آنان است.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , اشتغال , اقتصاد , خراسان جنوبی , کارآفرینی