به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، افشاری، امروز یکشنبه ۱۴ دی اظهار کرد: از جمله اهداف پزشکی از راه دور(پاد) میتوان به بهبود مراقبت از بیمار، بهبود دسترسی و مراقبت پزشکی برای نواحی روستایی و محروم، دسترسی بهتر به پزشکان جهت مشاوره، در دسترس قرار دادن امکانات برای پزشکان جهت هدایت معاینات خودکار، کاهش هزینههای مراقبتهای پزشکی، ایجاد خدمات مراقبت پزشکی(در سطح جغرافیایی و جمعیتی وسیع) و کاهش نقل و انتقال بیماران به مراکز درمانی نام برد.
وی افزود: ستاد پزشکی از راه دور، اولویتگذاری خدمات و مشورتهای تخصصی مورد نیاز را با همکاری بیمارستانها در سطح استان که سه بیمارستان ولیعصر(عج)، رازی و امام رضا(ع) در مرکز استان به عنوان مرجع و مشورت دهنده و باقی بیمارستانها به عنوان مبدا و مشورت گیرنده هستند را عنوان کرد.
دبیر کارگروه پزشکی از راه دور دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: ایستگاههای مبدا قادر خواهند بود به صورت صوتی، تصویری و سامانهای به ایستگاههای مرجع و متخصصان مربوطه متصل شده و بهترین تدابیر درمانی را برای درمان بیماران خود اتخاذ کنند.
افشاری ادامه داد: تاکنون دو مرکز درمانی ولیعصر(عج) بیرجند و سید مصطفی خمینی طبس به عنوان بیمارستان مبدا در این راه قدم برداشتهاند که اکنون باقی مراکز در حال تهیه زیرساختها و هماهنگیهای لازم برای راهاندازی این مهم در استان هستند.
وی خاطرنشان کرد: ستاد پزشکی از راه دور امیدوار است که با ابلاغ استانداردهای دستگاههای سیار مشورت از راه دور در گامهای بعدی، امکان ویزیت از راه دور بیماران را نیز برای پزشکان متخصص و فوق تخصص فراهم کند.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , شبکه پزشکی , خراسان جنوبی , بیرجند