سه شنبه ۳۰ دی ۱۳۹۹ ساعت ۱۲:۵۷

۱۸ هزار دانش‌آموز خراسا‌ن‌جنوبی محروم از «شاد»

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی گفت: حدود ۹۰ درصد دانش‌آموزان استان در شبکه شاد حضور دارند و تنها ۱۰ درصد دانش‌آموزان، که بیش از ۱۸ هزار نفر می‌شوند محروم از گوشی همراه و اینترنت می‌باشند.
۱۸ هزار دانش‌آموز خراسا‌ن‌جنوبی محروم از «شاد»
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم خبرگزاری فارس، محمدعلی واقعی اظهار داشت: در آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی به دنبال این هدف هستیم که حتى یک استعداد، از میان هزاران  نوجوان و جوان این خطه هدر نرود.

جذب  ۱۴۰ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل
وی با اشاره به اجرای طرح «آبا» در ۶ شهرستان بشرویه، بیرجند، سرایان، سربیشه، فردوس و طبس، عنوان داشت: در این طرح ۱۴۰ دانش‌آموز دختر و پسر بازمانده از تحصیل شناسایی شده و جذب کلاس‌های درس اقماری شدند.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی تصریح کرد: در اجرای تحقق راهکارهای سند تحول بنیادین، طرح «آبا» به عنوان یکی از بسته‌های تحولی و به منظور افزایش نرخ پوشش تحصیلی و جذب حداکثری دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل دوره‌های تحصیل اول و دوم متوسطه اجرا می‌شود.

«آبا» به کمک دانش‌آموزان مناطق محروم می‌آید
واقعی ادامه داد: این طرح در تمامی مناطق و شهرستان‌ها به ویژه در مناطق روستایی، مرزی و کمتر توسعه‌یافته با استفاده از ظرفیت‌های مدارس آموزش از راه دور و با بکارگیری فناوری نوین و استفاده از ظرفیت خیرین، حمایت‌های شوراهای آموزش وپرورش و دستگاه‌های اجرایی و نهادهای محلی تدوین و ابلاغ می‌شود.

وی تصریح کرد: کاهش آمار دانش‌آموزان بازمانده ازتحصیل، استفاده از آموزش‌های مبتنی بر فناوری‌های نوین باانعطاف در زمان و مکان، امکان ارائه رشته‌های تحصیلی متناسب با استعداد دانش‌آموزان و نیازهای استان، جبران بخشی از کمبود نیروی انسانی در دوره متوسطه و جلوگیری از مهاجرت روستائیان به شهرها از جمله مهم‌ترین اهداف اجرای این طرح به شمار می‌رود.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی تجهیزات، نیروی انسانی و تأمین هزینه‌های جاری را از جمله منابع اجرای طرح آشتی با آموزش دانست و عنوان کرد: کمک‌های خیرین آموزشی و فرهنگی (سمن‌ها)، نهادها و دستگاه‌های اجرایی، کمک‌های شورای آموزش و پرورش و اعتبارات آموزش و پرورش از جمله مهم‌ترین منابع تأمین این هزینه‌ها هستند.

پیوستن ۹۰ درصد روستاهای استان به شبکه ملی اطلاعات
واقعی با اشاره به اجرای طرح نهضت ملی هدایت از پیوستن ۹۰ درصد روستاهای استان به شبکه ملی اطلاعات خبر داد و بیان کرد: کلیه دستگاه‌های اجرایی، فرمانداری‌ها، بانک‌ها، خیرین نیکوکار و اقشار مختلف می‌تواند با اهدای گوشی و تبلت در این طرح ملی مشارکت داشته باشند.
وی عنوان داشت: حدود ۹۰ درصد دانش‌آموزان استان در شبکه شاد حضور دارند و تنها ۱۰ درصد دانش‌آموزان، که  بیش از ۱۸ هزار نفر می‌شوند محروم از گوشی همراه و اینترنت می‌باشند.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۸۸۵۹
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , خراسان جنوبی , آموزش و پرورش , کرونا , مدارس