به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری مهر، فائزه موهبتی با اشاره به اجرای طرح ملی یاس (یاران آسیب ستیز) در استان بیان کرد: این طرح اقدام مشترک کمیته امداد امام خمینی (ره) و جمعیت هلال احمر کشور بوده که در استانهای مختلف کشور اجرایی میشود.
وی دختران رده سنی ۳۰ الی ۴۰ سال مورد حمایت کمیته امداد را جامعه هدف این طرح دانست و گفت: در قالب اجرای طرح ملی یاس شیوههای مواجهه با بحران و بلایای طبیعی به افراد تحت پوشش طرح ارائه میشود.
موهبتی از مشارکت خانههای هلال در اجرای طرح خبر داد و افزود: افراد فعال در خانههای هلال وارد چرخه و فرایندی میشوند که در صورت بروز بحران میتوانند در مرحله نخست خود، مرحله دوم خانواده و در مرحله سوم اعضای محلهشان را از بحران نجات دهند.
معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی اظهار کرد: در این طرح با ارائه آموزشیهای اجتماعمحور، فرد توان انجام کار مشارکتی را پیدا میکند و موجب ایجاد هماهنگی و افزایش تابآوری در بعد محلی میشود.
موهبتی ادامه داد: همچنین تعامل دختران مددجو با هلال احمر، در روند عمومی توانمندسازی اجتماعی، ارتباطی، آموزشی و فرهنگی شان موثر است.
وی با بیان اینکه در راستای اجرای نظام مند طرح، فرآیند اجرایی در هفت گام طراحی و به استانها ابلاغ شده است، افزود: همچنین معاونت جوانان خراسان جنوبی به عنوان دبیرخانه مرکزی طرح ملی یاس تعیین شده است.
موهبتی با بیان اینکه با برنامه ریزی های انجام شده این طرح در سطح کشوری بین هزار دختر جامعه هدف اجرایی میشود، گفت: تاکنون ۱۳۷ جلسه مشترک در استانها برگزار شده و فراگیران طبق شرایط اعلامی معرفی شدهاند.
معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی تعیین و شناسایی مکانهای اجرای طرح را از دیگر گامهای انجام شده دانست و گفت: با توجه به شرایط حاکم بر کشور از لحاظ بیماری کرونا، برگزاری مراسم افتتاحیه اجرای طرح در ۱۹ استان (به صورت حضوری یا مجازی) برگزار ۹۹ شهرستان منتخب جهت اجرای طرح مشخص شده است.
وی با بیان اینکه تاکنون ۱۷۱ خانه هلال در این طرح عهده دار انجام آموزشها شدهاند، افزود: همچنین بر اساس سهمیه اعلام شده، کمیته امداد اسامی اعضاء واجد شرایط را برای شرکت در کلاسهای آموزشی به جمعیت هلال احمر معرفی کرده است.
موهبتی اظهار کرد: برگزاری آزمون، صدور کارت عضویت و صدور گواهینامهها و ارائه آموزشهای امداد و کمکهای اولیه در ۲۹ استان و ارائه آموزشهای غیر امدادی هم در برخی از استانها در حال اجرا است.
وی از اجرای طرح ملی یاس به صورت پایلوت در سه نقطه از درمیان شامل قهستان، طبس مسینا و روستای بورنگ خبر داد و گفت: این طرح با حضور ۴۲ فراگیر در حال اجرا است.
وی ادامه داد: تاکنون آموزشهای مرحله اول شامل آموزشهای امدادی در شهر قهستان به پایان رسیده و در روستای بورنگ و طبس مسینا هم در حال اجرا است.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , هلال احمر , خراسان جنوبی , بیرجند