به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری فارس، حمید ملانوری در دیدار با فرمانده قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء(ص) اظهار داشت: در راستای بهرهوری هر چه بیشتر از پتانسیلهای بینظیر استان، برای استفاده از توان و ظرفیت همه حوزهها برنامهریزی کردهایم.
وی افزود: مهمترین اصل برای ما استفاده از ظرفیت سرمایهگذاران دارای اهلیت و صلاحیت است که بتوانند منابع موجود استان را با ارزش واقعی عرضه کنند.
استاندار خراسانجنوبی با اشاره به جایگاه مردم در برنامهریزیهای استان یادآور شد: برای ما بسیار جذابتر است که مردم به میدان بیایند و در پروژهها مشارکت کنند تا خود از درآمد حاصل از طرحها منتفع گردند.
ظرفیتهای منحصربهفرد خراسانجنوبی
ملانوری به ظرفیتهای منحصربهفرد استان در زمینه محصولات کشاورزی، ذخایر معدنی، گردشگری و غیره اشاره کرد و گفت: اینکه ۷۵ درصد زغالسنگ کشور در خراسانجنوبی قرار دارد، پایتخت بنتونیت کشور نام گرفته و نیز چهار اثر جهانی دارد نشاندهنده توانمندی این خطه زرخیز است.
وی خاطرنشان کرد: علیرغم این فرصتهای بینظیر اما متأسفانه از مجموع ۲۲ هزار تن زرشک تولیدی استان، تنها هشت درصد فرآوری میشود یا ۲۲ میلیون شاخه گل نرگس خوش عطر ما هیچ جایگاهی در تولید عطر و اسانس ندارد و کمتر از ۴۰ درصد ذخایر معدنی موجود، فرآوری میشوند و تعداد اندکی صنایع بزرگ و شاخص در استان داریم.
قدرت ریسکپذیری مردم کم است
استاندار خراسانجنوبی در تشریح عدم توفیق استان در بهرهبرداری از مزیتهای موجود گفت: علاوه بر اینکه قدرت ریسکپذیری مردم کم است، مدیرانی که باید بهطور تخصصی برنامهریزی کرده و موضوع بهرهبرداری از ظرفیتها را جهتدهی نمایند نیز ضعیف عمل کردهاند.
ملانوری تصریح نمود: ما معتقدیم اگر قرار است توسعهای در استان رقم بخورد، کارها باید بر محور بخش خصوصی و با استفاده از ظرفیتهای موجود باشد.
وی گفت: سرمایهگذارانی که بتوانند با توانمندی خود، اعتماد مردم را جلب کرده و این باور را در آنها تقویت کنند که خودشان بهعنوان سرمایهگذار وارد میدان شوند، در زمینه بهرهبرداری از منابع موجود، بهترین کمک را به استان میکنند.
استاندار خراسانجنوبی تصریح کرد: مهمترین هدف استان از راهاندازی ستاد توسعه خاوران، رسیدن به همین دو هدف بزرگ است.
کمک مؤمنانه ۲۶۰ میلیاردی مردم خراسانجنوبی در سال جاری
ملانوری مردم خراسانجنوبی را شریف، متعهد، توانمند و همیشه در صحنه خواند و گفت: با وجود درآمدهای اندک، مردم این استان در همین یک ساله شیوع کرونا، ۲۶۰ میلیارد تومان به موضوع کمکهای مؤمنانه و تأمین اقلام اقشار آسیبدیده از کرونا کمک کردهاند.
وی تصریح کرد: ما مطمئنیم برنامهریزیها بهدرستی صورت گیرد و جهتدهیها به خوبی انجام شود، مردم در تحقق برنامههای توسعهای استان نیز مشارکت و همراهی خواهند داشت.
گفتنی است در این نشست تخصصی که با حضور سردار قاسمی، فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) استان و جرجانی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان همراه بود، چند طرح مختلف در زمینههای صنعتی، معدنی، کشاورزی و اقتصادی ارائه شد و در خصوص نحوه مشارکت و سرمایهگذاری قرارگاه خاتمالانبیاء(ص) در این طرحها، بحث و رایزنی لازم صورت گرفت.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , کرونا , اقتصاد , کمک مومنانه , خراسان جنوبی