به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری مهر، محمد علی اخوندی فرماندار شهرستان خوسف در حاشیه بازدید از مجتمع آبگرم لوت بیان کرد: این مجتمع یکی از مهمترین مقاصد گردشگری شهرستان بوده که و نیازمند توجه ویژه ای است.
وی ادامه داد: این مجتمع در فاصله ۹۵ کیلومتری بیرجند مرکز استان خراسان جنوبی و ۶۵ کیلومتری خوسف واقع شده که از این میزان ۳۵ کیلومتر آسفالت نشده است.
فرماندار خوسف بیان داشت: از میزان ۳۵ کیلومتری که آسفالت نشده است بیش از ۱۰ کیلومتر زیرسازی آن نیز انجام شده که در صورتی که اعتبار لازم برای آسفالت آن در نظر گرفته نشود این میزان اعتبار که برای زیرسازی آن انجام شده نیز از بین خواهد رفت.
آخوندی اظهار کرد: با تکمیل جاده خوسف به نای بند یا دیگ رستم از طریق آبگرم لوت میزان راه دسترسی خوسف به نای بند و بهاباد استان یزد بیش از ۱۰۰ کیلومتر کوتاه می شوی.
به گفته وی این محور یکی از جاده های استراتژیک استان است که فاصله استان های مرکزی کشور را به مرکز استان خراسان جنوبی کوتاه می کند و در میزان صرفه جویی سوخت و استهلاک حدود ۱۵۰۰ کامیون ترانزیتی قابل توجه خواهد بود.
وی تصریح کرد: اهمیت این مسیر به دلیل قرار گرفتن در حاشیه کویر از نظر امنیت کویر نیز حایز اهمیت است و با توجه به هزینه های بسیار زیاد آسفالت با اعتبارات شهرستانی نمی توان تکمیل شود و نیازمند اعتبارات ملی است.
آخوندی ابراز امیدوای کرد با پیگیری های استاندار، نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و مدیرکل راه استان این جاده بتواند ردیف اعتبار ملی دریافت کند.
نبود پوشش شبکه تلفن همراه و تلویزیون در منطقه گردشگری
فرماندار خوسف از دیگر مشکلات مجتمع آبگرم لوت به نبود پوشش شبکه های تلفن همراه، شبکه های تلویزیونی و برق اشاره کرد که بجث رفع مشکلات این مجتمع گردشگری در دستور کار کارشناسی قرار خواهد گرفت.
وی ادامه داد: با توجه به شیوع بیماری کرونا و آسیب های وارد شده، بخش گردشگری که طی یکسال اخیر با مشکلات بسیاری روبرو شده اند، نیازمند توجه ویژه ای است.
فرماندار خوسف ادامه داد: برای مشکلات ناشی از کرونا تسهیلاتی برای بخش گردشگری در نظر گرفته شده که کفاف بسیاری از مشکلات این بخش را ندارد.
آخوندی اظهار داشت: در کنار حمایت از سرمایه گذاری ها باید به نحوی عمل شود که مردم بومی نیز آسیب ندیده بلکه از منافع سرمایه گذاری های جدید منتفع شوند.
وی ادامه داد: برای تامین آب شرب این مجتمع در سال جاری اعتباری خوبی در نظر گرفته شده است و این موضوع در مراحل پایانی است.
وی گفت: در سال آتی از محل اعتبارات شهرستانی برای برخی از مشکلات زیرساختی این مجتمع اعتباری در نظر خواهیم گرفت و امیدواریم که اداره کل میراث فرهنگی نیز مساعدت نماید.
آخوندی گفت: بحث گردشگری به دلیل وجود ارزش افزوده بسیار خوبی که دارد می تواند به عنوان یکی از مهمترین منابع درآمدی شهرستان تبدیل شود.
فرماندار خوسف ادامه داد: این شهرستان دارای ۹۵ آثر ثبت شده شامل ۸۵ اثر تاریخی، ۵ اثر طبیعی، ۵ اثر معنوی و ناملموس است.
انتهای پیام/4