به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری ایرنا، کامبیز مهدیزاده افزود: این اقدام مهم امکان درمان موثر فرد مبتلا را توسط کادر درمانی میسر میسازد و بیمار در کوتاهترین زمان ممکن پس از بهبودی به چرخه زندگی و اجتماع باز میگردد و به شدت از فرسودگی جامعه جلوگیری میکند.
وی بر لزوم تغییر نگاه به بیماری تاکید کرد و گفت: خروجی این تغییر نگاه باعث تغییر در زمان مراجعه و شناسایی به موقع مبتلایان میشود و به تبع آن کاهش فشار بر کادر درمان و جلوگیری از درهم ریختگی و غافلگیری مراکز بیمارستانی و درمانی را در پی دارد و در نهایت وضعیت شهرها را به سمت (آبی یا سفید) سوق خواهد داد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اظهار داشت: در صورتی که بتوان فعالیتهای جاری مثل طرح شهید سلیمانی را ادامه دهیم و به اقدامات خود در مدیریت اپیدمی شدت بخشیم، میتوانیم اواسط خرداد ۱۴۰۰ مرگ ناشی از اپیدمی کرونا را به حدود صفر برسانیم.
وی افزود: افزایش استفاده فراگیر از ماسک، محدودیت سفرها و اجتماعات، افزایش تست، رصد و رهگیری موارد مبتلا، مشکوک و تماس نزدیک لازمه تحقق این هدف مهم است.
براساس آخرین رنگبندی وضعیت شیوع کرونا در خراسان جنوبی، هشت شهرستان این استان در وضعیت زرد (متوسط خطر) و سه شهرستان در وضعیت آبی (کم خطر) قرار دارد.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , کرونا , خراسان جنوبی , بیرجند , مبتلایان کرونا