به گزارش گروه اجتماعی خراسان تایم به نقل از خبرگزاری ایسنا، محمد راه انجام اظهارکرد: کنترل فرآوردههای خام دامی از مزرعه تا سفره به منظور ارتقاء سطح بهداشتی جامعه با جلوگیری از عرضه و مصرف فرآوردههای خام دامی غیربهداشتی از اهداف اجرای طرح کنترل نظارت بهداشتی در ماه مبارک رمضان بوده است.
وی نظارت و بررسی دقیق بر تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی و مراکز عرضه این فرآوردهها را وظایف مهم شبکه دامپزشکی نهبندان برشمرد و افزود: در طول ماه مبارک رمضان و طی 172 مرحله بازدید از مراکز تولید، توزیع و عرضه و مصرف فرآورده های خام دامی، کشتارگاه، خودروهای حمل فرآوردههای خام دامی، قصابی، مرغ فروشیها، رستوران های شهرستان مقدار 90 کیلوگرم گوشت قرمز و سفید غیر قابل مصرف ضبط و معدوم شد.
راه انجام در پایان از شهروندان خواست مواد پروتئینی مورد نیاز خود را تنها از مراکز معتبر تهیه و در هنگام خرید از وجود مهر و برچسب دامپزشکی و وجود تاریخ مصرف فراورده اطیمنان حاصل کنند.
کلمات کليدی: دامپزشکی , فرآورده های دامی