به گزارش گروه اقتصادی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری ایسنا، محمد فرهادی امروز 24 تیر ماه در دیدار با مدیرعامل جامعه نیکوکاری ابرار و هیئت همراه در بیرجند گفت: نگاه دولت در گذشته برای خدماترسانی به روستاها بیشتر به بحث عمرانی بوده است.
وی افزود: خراسانجنوبی طی ۱۸ سال گذشته درگیر شرایط بد اقلیمی بوده و خشکسالیها درآمد مردم را کاهش داده است.
فرهادی با بیان اینکه عمده فعالیتهای مردم روستای خراسان جنوبی دامپروری و کشاورزی است، افزود: دراین استان دامپروری و کشاورزی صنعتی وجود نداشته است.
وی با اشاره به محصولات استراتژیک خراسانجنوبی بیان کرد: در حال حاضر بیش از ۹۸ درصد تولید زرشک کشور و رتبه هفت کیفیت زعفران را داریم.
فرهادی با بیان اینکه در خراسان جنوبی طرحها موفقی مانند ترسیب کربن انجام شده است، افزود: همچنین پروژه آهنگران در سربیشه با همکاری و مشارکت مردم اجرا شده است.
وی با اشاره به مشارکت مطلوب در این پروژهها بیان کرد: این امرنشان دهنده این است که مردم پتانسیل انجام کار گروهی را داشته و باید از ظرفیتهای آنها استفاده کنیم.
فرهادی با بیان اینکه در حال حاضر به دنبال توانمندیهای روستاییان استان هستیم، گفت: تاکنون روستای خراشاد در امر حوله بافی برند ملی دارد.
ضرورت بازاریابی محصولات تولیدی استان
معاون هماهنگی امورعمرانی استانداری خراسان جنوبی بیان کرد: این استان دارای مردمی توانمند، قانع و فرهنگی بوده که باید مورد توجه قرار گیرند.
وی با اشاره به ضرورت بازاریابی محصولات تولیدی استان بیان کرد: امروزه ابزار خوبی به نام فضای مجازی برای بازاریابی فراهم شده است.
فرهادی با اشاره به اقدامات انجام شده برای بازاریابی محصولات تولیدی استان بیان کرد: در حال حاضر محصولی را که یک روستایی تولید میکند، توسط اتحادیه تعاونی دهیاریها به عنوان متولی امر محصول را به دو زبان فارسی و انگیلسی بسته بندی میکنند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسانجنوبی اظهار کرد: باید در بسته بندی ها پروسه تولید محصول مشخص شود.
وی با اشاره به محصولات صنایع دستی خراسانجنوبی بیان کر: برخی از این محصولات به فراموشی سپرده شده که باید احیا شود.
فرهادی با اشاره به دیگر ظرفیتهای خراسانجنوبی بیان کرد: این استان در زمینه سنگهای قیمتی ظرفیت بسیار بالایی داشته که باید مورد توجه قرار گیرد.
معاون هماهنگی امورعمرانی استانداری خراسانجنوبی خاطرنشان کرد: باید افزایش کانونهای فرآوری سنگهای زینتی در استان دردستور کار قرار گیرد.