به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری ایسنا، رضا سلمآبادی اظهار کرد: این فرشهای تولیدشده توسط مددجویان، به ارزش چهار میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال است که نقش مؤثری در اقتصاد خانوادهآنان دارد.
وی افزود: استعدادسنجی قالیبافان و مشاوره شغلی آنان به صورت چهره به چهره از رویکردهای اساسی این نهاد در ایجاد طرحهای قالیبافی است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسانجنوبی بیان کرد: پس از طی این مراحل، متقاضیان بافت فرش برای انتخاب نوع فرش و تکمیل پرونده به واحدهای مربوطه معرفی میشوند که با تهیه امکانات نقشه و مواد اولیه مورد نیاز توسط کمیته امداد طرح، راهاندازی میشود.
سلمآبادی ادامه داد: حمایت از هنر قالیبافی، یکی از سیاستهای اصلی کمیته امداد امام خمینی(ره) در مقوله ایجاد اشتغال کوچک و خانگی مددجویان است.
وی تعداد بافندگان فرش تحت حمایت کمیته امداد استان را بیش از 2400 نفر عنوان کرد و افزود: فرشهای تولید شده بیشتر در طرحهای ریزماهی، لچک ترنج، خشتی، بوته جقه و نائین بوده است.
فعالیت 14 کارگاه تجمیعی قالیبافی مددجویان در استان
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسانجنوبی اظهار کرد: در حال حاضر، ۱۴ کارگاه تجمیعی قالیبافی در سطح استان فعال است که شرایط را برای ایجاد اشتغال مددجویان تحت حمایت فراهم کرده است.
سلم آبادی ادامه داد: نظارت، آموزش، هدایت فرشبافان و بازاریابی فروش توسط کارشناسان این نهاد انجام میشود و بیشتر بافندگان فرش دستباف را زنان مددجو و سرپرست خانوار تشکیل میدهند.
وی همچنین به پرداخت ۷۹۲ وام قالیبافی از محل اعتبارات مشاغل خانگی طی سال گذشته اشاره کرد و ادامه داد: در این خصوص ۷۲۰ تخته فرش به متراژ 1850 متر مربع و به ارزش بیش از ۱۰ میلیارد ریال به فروش رسیده است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسانجنوبی یادآور شد: طی سال گذشته، دو هزار و ۷۲ تخته فرش به متراژ هفت هزار و ۵۷۰ متر مربع به ارزش بیش از ۴۵ میلیارد ریال توسط مددجویان تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی(ره) استان تولید شد که این فرشها به بازارهای داخلی و خارجی ارسال شده است.