به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری ایسنا منطقه خراسانجنوبی، حجتالاسلام سیدمحمدباقر عبادی، روز گذشته2 مرداد، در بازدید از مرکز تخصصی برق و الکترونیک بیرجند، به مناسبت هفته ملی مهارت، اظهار کرد: اعتقاد قلبی ما بیشتر بر گسترش آموزش فنی و حرفهای است.
وی با بیان اینکه عمده بیکاران را افراد تحصیلکرده تشکیل میدهند، تصریح کرد: ۴۰ درصد فارغالتحصیلان دانشگاهی در ایران بیکار هستند.
نماینده مردم بیرجند، خوسف و درمیان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نمونههای موفق محدودسازی آموزش عالی در برخی کشورها، خاطرنشان کرد: ۱۷ درصد دانشآموزان آلمانی در قالب برنامهای به آموزش عالی راه مییابند و در کنار آن فنی و حرفهای ایجاد شده و دانشآموزان را برای حضور در این دورهها تشویق میکند و حتی محصلان فنی و حرفهای بورسیه میشوند.
حسین خوشآیند، مدیرکل آموزش فنی و حرفهای خراسانجنوبی نیز در این بازدید اظهار کرد: وضعیت آموزش فنی و حرفهای در سطح استان نسبت به گذشته تغییر اساسی کرده است و با سیاستهای جدید سازمان و ایجاد طرحهای جدید اشتغالزایی، کیفیت و کمیت آموزشهای مهارتی، ارتقا مییابد و به سمت آموزشهای سفارش محور حرکت میکنیم.
وی با اشاره به وظایف و رویکردهای آموزش فنی و حرفهای و تأکید بر انطباق آموزشها با نیاز بازار کار، بیان کرد: انعطافپذیری، از خصوصیات بارز این آموزشها است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای خراسانجنوبی ضمن بیان عملکرد مرکز تخصصی برق و الکترونیک شهرستان بیرجند، یادآور شد: در حال حاضر این مرکز با چهارکارگاه برق ساختمان، برق صنعتی، رباتیک و الکترونیک، بیش از 30 حرفه آموزشی از جمله برقکار ساختمان، PLC ، تعمیرکار آسانسور، رباتیک، تعمیر موبایل، برق صنعتی و دیگر حرفهها را به متقاضیان ارائه میکند.
کلمات کليدی: خراسان تایم , فنی و حرفه ای , اشتغال