رتبه نخست پیشرفت آموزشی مرکز فنی و حرفهای خوسف در خراسانجنوبی
4 مرداد 1396 ساعت 12:23
رئیس مرکز فنی و حرفهای شهرستان خوسف گفت: مرکز فنی و حرفهای خوسف توانست در سال گذشته با انجام عملکرد 285 هزار و 942 نفرساعت آموزش در مقایسه با سال 94 رتبه نخست درصد پیشرفت آموزشی را در بین مراکز آموزش فنیوحرفهای استان کسب کند.
به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از ایسنا، وحید ملکی اظهار کرد: 53 درصد این آموزشها، مختص بانوان و 47 درصد این آموزشها برای آقایان بوده است.
وی افزود: سال گذشته مرکز فنی و حرفهای خوسف در راستای اهداف طرح اقتصاد مقاومتی پروژه توانمندسازی و آموزشهای مهارتی روستاییان، عشایر و مناطق محروم با رویکرد اشتغال پایدار، 97هزار و 331 نفر- ساعت آموزش در روستای معدن قلعه زری، روستاهای خور و دیگر روستاهای عشایری و دور دست شهرستان خوسف داشته، که نسبت به سال 94، شاهد رشد 204 درصدی بودهایم.
رئیس مرکز فنی و حرفهای خوسف بیان کرد: این مرکز توانسته با کمک مربیان در پنج کارگاه آموزشی در حرف مختلف در زمینههای صنعت، خدمات و فرهنگ و هنر فعالیت آموزشی، حرفهآموزی و ارتقاء مهارت برای شاغلین در زمینههای مختلف داشته باشد.
ملکی ادامه داد: همچنین این مرکز توانسته با آموزشهای مختلف رایگان در چهار ماهه نخست امسال، در بخشهای ثابت و شعب شهری، آموزش در مناطق روستایی و عشایری، صنایع و صنوف، پادگان و زندان، 101هزار و 496 نفر ساعت آموزش در حرفههای مختلف ارائه کند.
وی با بیان اینکه این میزان آموزش، نسبت به مدت مشابه سال گذشته، 161 درصد رشد داشته است، اظهار کرد: این آموزشها در غالب 43 دوره آموزشی با تنوع 21 نوع حرفه در حوزههای مختلف برگزار شده است.
رئیس مرکز فنی و حرفهای خوسف بیان کرد: در هجدهمین دوره مسابقات المپیاد ملی مهارت در مرحله شهرستانی(مقدماتی) 102 نفر از جوانان این شهرستان ثبتنام کردند که در سه رشته توانستند به مرحله استانی راه پیدا کنند.
ملکی با بیان اینکه این مرکز تلاش دارد در راستای تحقق اهداف سازمانی و توسعه اشتغال منطقه با توجه به خشکسالیهای متوالی در این خطه به همراه سطوح حرفه آموزی و تولید اشتغال پایدار، تلاش کند، افزود: در حال حاضر شش کارگاه فعال در حال آموزش حرفههای مختلف به مهارتآموزان است.
رئیس مرکز فنی و حرفهای خوسف بیان کرد: آموزشهای مهارتی در مراکز آموش فنی و حرفهای و ترویج فرهنگ مهارتآموزی، در راستای تربیت نیروی ماهر و کارآفرین، یکی از نیازها در راه تحقق اقتصاد مقاومتی و اشتغال است.
ملکی افزود: آموزشهاي فني و حرفهاي نقش مهمي در تشکیل سرمایه انسانی از طریق تربيت نيروهاي ماهر مورد نياز بازار كار ايفا ميكند که از طریق بسترسازی خود اشتغالی، به حل مشكل بيكاري نيز كمك ميکند.
وی بیان کرد: از سوي ديگر اين آموزشها با همراه کردن آموزشهاي نظري و عملي اين امكان را براي مهارتآموزان فراهم ميکند كه همسويي بيشتري با بازار كار داشته و از این راه امكانات براي اشتغال فراهم میشود.
رئیس مرکز فنی و حرفهای خوسف اظهار کرد: در همین راستا مرکز آموش فنی و حرفهای شهرستان خوسف به مناسبت هفته ملی مهارت و ششم مردادماه، روز ملي ترويج آموزشهاي فني و حرفهاي، در راستای فرهنگ مهارتآموزی، برنامههای متنوعی را اجرا میکند.
ملکی ادامه داد: دیدار با مسئولین، برپایی نمایشگاه توانمندیهای کارآموزان کارگاههای مکانیک، برق ساختمان و صنایعدستی و نمایشگاه گذرمهارت در دو حرفه تست دیاگ خودرو و آرایشگری آقایان، بازدید از کارگاههای فعال مرکز، تقدیر از کارآموزان کارآفرین و ارائه گزارش عملکرد و معرفی دورههای آموزشی مرکز در نماز جمعه شهرستان از جمله برنامههای این هفته است.
وی یادآور شد: این طرح فرصت خوبی است تا امکانات، تجهیزات آموزشی و مربیان مجرب به قشر هدف که شامل دانشآموزان، کارجویان، دانشجویان، روستاییان و اتحادیههای اصناف و صنایع شناسانده شود.
کد مطلب: 7118