صبح امروز؛

همایش "دختران حمایت‌های روانی اجتماعی، توسعه پایدار" برگزار شد

8 مرداد 1396 ساعت 21:47

صبح امروز همایش دختران، حمایت‌های روانی اجتماعی، توسعه پایدار با حضور مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان‌جنوبی، مدیرکل بهزیستی خراسان‌جنوبی، و جمعی از کارمندان بهزیستی برگزار شد.


به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری ایسنا، عصمت محمودی، مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان‌جنوبی صبح امروز (8 مرداد ماه) در همایش دختران، حمایت‌های روانی- اجتماعی، توسعه پایدار گفت: دختران امروز اگر تکریم نشوند در آینده نمی‌توانند کرامت را به فرزندانشان بیاموزند و به همین دلیل باید عزت نفس در دختران تقویت شود. 
وی ادامه داد: والدین باید بدانند تمام وظایفشان در نیازهای مادی خلاصه نمی‌شود بلکه باید فرزندان خود را توانمند کنند. 
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان‌جنوبی با بیان اینکه بعد از انقلاب در برابر خروجی چندمیلیونی زنان دانشگاه، نرخ مشارکت اجتماعی دانشگاهی زنان تفاوت چندانی ندارد، گفت: برای توانمند شدن نیاز به هوش اجتماعی داریم که این مورد هم برای مردان و هم برای زنان مورد نیاز است. 
محودی تاکید کرد: دختر امروز باید توان گفت‌وگو، قدرت تعامل، رویارویی با چالش‌های اجتماعی را در خود تقویت کند و کرامت خود را بشناسند و صبر را تمرین کند و همه این‌ها در گرو این است که مادران به دخترانشان بیاموزند که زیبایی و طراوت یک زن در سلامت جسم اوست. 
وی ادامه داد: دختران و مادران باید بدانند که کلاس واقعی در فرهنگ لغات و آداب اجتماعی و خانوادگی نمود پیدا می‌کند و اصالت به معنی نجابت و صلابت است. 
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان‌جنوبی اظهارکرد: زن سالم و دختر سالم آگاهانه برای رفع مشکلاتش تمرین می‌کند و به توسعه فضایل اخلاقی خود می‌پردازد. 
محمودی گفت: دختری که قرار است قدرتمند و با صلابت در جامعه ظاهر شود باید از روح و جسمش مراقبت می‌کند.
وی ادامه داد: دختران امروز همان مادران فردا هستند که از آبشخور اندیشه و فکرشان، فرداهای ایران اسلامی ساخته می‌شود اگر دختر امروز توسعه یافته باشد و بر معیارهای اخلاق و معرفت تربیت شود می‌توان به فردای ایران امیدوار بود. 
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان‌جنوبی افزود: برای تحقق این مهم باید همپای تلاش والدین و دختران برای افزایش توانایی و آگاهی دختران حق و حقوقشان را در جامعه محترم بشماریم. 
علی عرب‌نژاد، مدیرکل بهزیستی خراسان‌جنوبی، نیز در ادامه جلسه گفت: امروز خانم‌ها به عنوان نیروی فعال اجتماعی در جامعه حضور دارند و  در برخی جاها اثربخش‌تر از مردان هستند لذا کافی است که بستر اجتماعی را برای فعالیت زنان فراهم کنیم. 
وی ادامه داد: امیدوارم که بتوانم با رویکرد خدمات‌رسانی به جامعه هدف و با رویکر پیشگیری‌های اولیه به همه آحاد جامعه ارائه خدمات‌رسانی کنیم. 
مدیرکل بهزیستی خراسان‌جنوبی با اشاره به اینکه تاکنون سازمان بهزیستی خدمات خوبی در استان انجام داده، افزود: در بحث آسیب‌های اجتماعی و پیشگیری از معلولیت‌ها اقدامات خوبی انجام شده که این سازمان به تازگی در بحث مشاوره‌های طلاق هم گام‌های موثری برداشته است. 
عرب‌نژاد گفت: تاکنون در بحث پیشگیری سطح دوم یا توانمندسازی هم خدمات خوبی انجام شده که همان مسیر را ادامه خواهیم داد و سعی می‌کنیم که با محوریت همکاران و سازمان‌های مردم نهاد که توانمندی خوبی دارند تلاش بیشتری داشته باشیم. 
وی با اشاره به همراهی سازمان‌های مردم نهاد با بهزیستی، افزود: با توجه به اینکه سطح توانمندی مردم در استان پایین است و توانمندی خیرین هم گویای نیاز بهزیستی نیست؛ باید توجه بیشتری به سازمان‌های مردم نهاد شود. 
سیدمحمد حسینی، معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش نیز در ادامه جلسه با تاکید بر تقویت  عزت نفس دختران، گفت: باید دختران را به اندازه پسران ارزشمند و موثر بدانیم. 
وی ادامه داد: اولین حمایت روانی که باید انجام شود در فضای خانواده است تا دختران احساس ارزشمندی کنند و گام بعدی نیز تقویت اعتماد به نفس است. 
معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش در ادامه با بیان اینکه اعتمادبه نفس، شکلی عملیاتی است که یک فرد در بروز و ظهور خود در اجتماع دارد، افزود: دختران را باید به گونه‌ای تربیت کنیم که به خود ببالند و برای داشتن جامعه سالم باید تکیه‌گاه و تاکیدمان روی دختران باشد. 


کد مطلب: 7250

آدرس مطلب: http://www.KhorasanTime.ir/fa/doc/news/7250/همایش-دختران-حمایت-های-روانی-اجتماعی-توسعه-پایدار-برگزار

خراسان تایم
  http://www.KhorasanTime.ir