به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از
خبرگزاری تسنیم، مسعود دریس پیش از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: یکی از دغدغههای چندین ساله مقام معظم رهبری بحث توجه مسئولان و کارگزاران به موضوع فضای مجازی، مدیریت و برنامهریزی برای تحقق اهدف نظام در مجموعه سایبری کشور است.
وی با اشاره به اینکه در این راستا نیز میطلبد اقدامات هوشمندانه، عالمانه، به موقع و با تربیت کارشناسان و بر خورد صحیح در دستور کار باشد افزود: روز به روز فضای مجازی در حال گسترش است و بر فضای زندگی انسان احاطه پیدا میکند.
مدیر امور استانهای ستاد اقامه نماز با بیان اینکه فضای مجازی با داشتن امتیازاتی مانند در دسترس بودن همگان، ارسال سریع پیامها، فرامرزی بودن، تنوع در شبکههای اجتماعی و سایبری جذاب اما از جهاتی خطرساز نیز است تصریح کرد: طراحی شیطان صفتانه در کنار امتیازات و تسهیل در بسیاری از امور وجود دارد که نباید از آن غافل شد.
دریس، بیان کرد: از فعالیتهای مغرضانه در فضای مجازی فعالیت گسترده شبکههای ضددینی خطرساز و تهدید کننده است که یکی از تهدیدها و خطرات آن توزیع فراوان شبهات دینی است که در این زمینه باید هوشیار بود و پدافند غیرعامل در فضای مجازی داشته باشیم و با این گونه خطرات برخورد مناسب با سرعت عمل بالا داشته باشیم.
مدیر امور استانهای ستاد اقامه نماز تصریح کرد: برای تحقق این امر باید کار کارشناسی صورت پذیرد و با تولیدکنندگان منحرف برخورد شود تا به افراد آسیبی نرسد و استفاده از فضای مجازی تنها برای سرگرمی نباشد.
وی بیان کرد: ستاد اقامه نماز کشور با توجه به این دغدغهها تصمیم گرفته است در بیست و ششمین اجلاس سراسری نماز که در نیمه دوم آذرماه امسال در استان هرمزگان برگزار میشود بخشنامه و دستور العملی به حوزههای مختلف ارسال کند تا سرانه تولید مفاخر و تبلیغ و ترویج فرهنگ نورانی نماز در کارهایی از قبیل پویانمای، تابلوگرافی، فیلم کوتاه، مستند بالا رفته و محتوای متناسب با ظرفیتهای مختلف ادبی، فرهنگی مذهبی در استانها تولید شود و به صورت گسترده در شبکههای مجازی توزیع و باز نشر شود.
دریس، تصریح کرد: از برنامههای ستاد اقامه نماز کشور اجرای طرح ملی مناج برای اصناف و بازاریان است که با احکام و مسائل مرتبط آن آشنا شوند و برای مدیران مهدکودکها و معلمان نیز طرحهای گوناگونی در راستای ترغیب به نماز و آشنایی هر چه بهتر با احکام نماز در حال انجام است.
مدیر امور استانهای ستاد اقامه نماز با اشاره به کم رنگ شدن حضور مردم در مساجد افزود: اگر امروز در برخی از مساجد حضور مردم کم رنگ و بیفروغ شده است به ویژه حضور نوجوانان و جوانان میتواند علل مختلفی از جمله احداث و راهاندازی فرهنگسرا در جوار مساجد، برخورد نامناسب هیئت امنای مساجد، عدم ارتباط روحانی با بسیج و کانونهای فرهنگی و هنری در آن مؤثر باشد.
دریس، تصریح کرد: در راستای رونق مساجد میتوان با کنار همگیری و شبکهای عمل کردند عواملی مانند منزل، مسجد، مدرسه و متولیان به رونق مساجد افزود.
وی با اشاره به وضعیت خراسان جنوبی در راستای اقامه نماز گفت: استان خراسان جنوبی جزء استانهای پیشتاز در زمینه اقامه نماز در ادارات، نمازخانهها است که بومیسازی تفاهمنامه و بیش از ظرفیت خودجوش بودن کارها به صورت تکلیفی در این استان دنبال میشود.
کلمات کليدی: خراسان تایم , شبهات دینی , فضای مجازی