شنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۵:۴۸
رئیس بهزیستی نهبندان:

۱۴۴ نوع خدمت در پایگاه اورژانس اجتماعی نهبندان ارائه شد

رئیس اداره بهزیستی شهرستان نهبندان با بیان اینکه اورژانس اجتماعی تلاش می‌کند مداخلات روانی و اجتماعی را قبل از مداخلات قضایی و انتظامی انجام دهد گفت: از ابتدای سال تاکنون ۱۴۴ مورد در زمینه مشاوره طلاق، مداخله بحران و مددکاری انجام شده است.
۱۴۴ نوع خدمت در پایگاه اورژانس اجتماعی نهبندان ارائه شد
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری تسنیم، محمد بارانی صبح امروز در جلسه گردهمایی مسئولان دستگاه‌های مرتبط با پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی اظهار داشت: اورژانس اجتماعی تلاش می‌کند تا مداخلات روانی و اجتماعی را قبل از مداخلات قضایی و انتظامی وارد کار کند.
وی با بیان اینکه کنترل و کاهش بحران‌های فردی و خانوادگی و اجتماعی از اهداف طرح اورژانس اجتماعی است افزود: اورژانس اجتماعی یکی از برنامه‌هایی است که برای حل مشکلات مردم توسط دفتر امور آسیب دیدگان سازمان بهزیستی در حال اجرا است.
رئیس اداره بهزیستی شهرستان نهبندان گفت: اورژانس اجتماعی در شهرستان نهبندان از بهمن 1392 راه‌اندازی شده که تخصصی بودن، به موقع بودن و در دسترس بودن مدنظر قرار گرفته تا از این طریق ارائه خدمات اجتماعی به مردم در سازمان بهزیستی محدود به زمان و مکان نشود.
بارانی افزود: از ابتدای سال تاکنون 24 مورد مشاوره طلاق، 41 مورد راهنمایی مداخله بحران، 79 مورد ارائه خدمات مددکاری در پایگاه اجتماعی انجام شده و اورژانس اجتماعی تلفیقی از مداخله در بحران فردی، خانوادگی و اجتماعی است که شامل خط تلفن 123، تیم سیار اورژانس و پایگاه خدمات اجتماعی است که در مرحله اول با هدف توانمندسازی اجتماع محور در سکونتگاه‌های غیر رسمی تدوین شده است.
وی اظهار داشت: در این مدت 27 مورد تماس تلفنی با خط 123 برای دریافت خدمات مشاوره و راهنمایی برای رفع مشکلات مردم و 19 مورد خدمات سیار از طریق اتومبیل اورژانس اجتماعی مستقردر مناطق آسیب دیده انجام شده است.
رئیس اداره بهزیستی شهرستان نهبندان با بیان اینکه مردم می‌توانند مشکلات خود را از طریق تماس با خط تلفن 123 مطرح کنند گفت: اورژانس اجتماعی زنان و دختران آسیب دیده را تا مرحله توانمندسازی از طریق برگزاری دوره‌های آموزشی و مهارت آموزی حمایت می‌کند.
بارانی با اشاره به اینکه خدمات تخصصی در اورژانس اجتماعی شامل خدمات مددکاری، روان شناسی، تربیتی، حقوقی، فرهنگی و آموزشی است افزود: افراد دارای اختلاف خانوادگی حاد، زنان و دختران آسیب دیده اجتماعی، کودکان کار و خیابان، همسران و کودکان آزار دیده، دختران و پسران فراری از منزل و زوجین متقاضی طلاق و یا هر فردی که به هر دلیل در شرایط بحرانی قرار دارد از گروه‌های هدف اورژانس اجتماعی است.
وی بیان کرد: اورژانس اجتماعی در مواقع بحران خانواده‌ها، زوجین در معرض طلاق، کودک آزاری، خشونت خانوادگی، افرادی که تمایل به خودکشی دارند و یا خودکشی نافرجام داشته‌اند و برای دختر و پسران فراری انجام می‌شود.
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۷۵۹۴
کلمات کليدی: خراسان تایم , مددکاری , اورژانس