حرکت در مسیر سلامت با کارگاههای آموزشی جهاددانشگاهی
25 مرداد 1396 ساعت 19:02
دبیرخانه علمی آسیبهای اجتماعی مستقر در جهاددانشگاهی خراسانجنوبی، با برگزاری کارگاههای آموزشی مختلف از جمله "آشنایی با سرطان پستان و آموزش خودآزمایی" در مسیر سلامت جامعه گام برداشته است.
به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری ایسنا، در جامعه کنونی با توجه به مدرنیته شدن زندگی امروزی و ورود تکنولوژی، بسیاری از روشهای غلط به زندگی بشر ورود پیدا کرد که منجر به پیدایش بیماریها و امراض متفاوت شد که اثرات نامطلوبی بر سلامت و زندگی افراد گذاشته است که گاهی سرعت رشد و شدت این بیماریها به حدی است که قابل درمان نیست و به جای پرداخت هزینههای هنگفت مادی و معنوی برای درمان بیماریهای متعدد با به کارگیری روشهای مختلف در راستای آگاهیبخشی به جامعه از شیوع این بیماریها پیشگیری کند.
برگزاری کارگاههای مختلف نیز از این قبیل اقدامات است که نهادها و ارگانهای مختلف از جمله جهاددانشگاهی تصمیم به برگزاری دورههایی در راستای جلوگیری، آگاهیبخشی و کاهش بیماریهای متعدد از جمله سرطان پستان کرده که منجر به آگاهی افراد جامعه و در نهایت رضایت افراد شرکتکننده کارگاه شده است.
کارگاههای آموزشی جهاددانشگاهی اطلاعات خوبی به افراد منتقل میکند
مژگان زربان، یکی از شرکتکنندگان کارگاه "آشنایی با سرطان پستان و آموزش خودآزمایی" در گفتوگو با ایسنا گفت: برای نخستین بار این کارگاه برگزار و اطلاعات خوبی به افراد شرکتکننده منتقل شد.
وی با تاکید بر ادامه این قبیل کارگاهها، تصریح کرد: برگزاری کارگاههایی در زمینه بیماریهای رحم و تخمدان از دیگر موضوعاتی است که باید به آن پرداخته شود.
این شرکتکننده کارگاه ادامه داد: با توجه زندگی کنونی و تغذیههای مورد استفاده، برگزاری دورههایی تحتعنوان خودمراقبتی تاثیر مطلوبی بر پیشگیری از بسیاری از بیماریها دارد که باید مورد توجه قرار گیرد.
کمیلی از دیگر افراد شرکتکننده در این کارگاه به ایسنا گفت: با شرکت در این کارگاه اطلاعات خوبی را کسب کردم.
وی خواستار ادامه این دورهها شد و گفت: برگزاری این قبیل کارگاهها باعث افزایش اطلاعات زنان و پیشگیری از بسیاری از بیماریها میشود.
کمیلی اظهارکرد: برگزاری دورههایی در خصوص طب سنتی میزان اثر بخشی، مزایا و معایب آن نیز مورد نیاز است.
فرزانه زربان نیز از دیگر شرکتکنندههای این کارگاه در گفتوگو با ایسنا ضمن ابراز رضایت از برگزاری این کارگاه گفت: در صورتی که این قبیل کارگاهها ادامه داشته باشد، بسیار مفید است.
وی ادامه داد: در کنار دورههای "آشنایی با سرطان پستان" دورههای دیگر از قبیل سرطان رحم، تخمدان و بیماریهای زنان برگزار شود.
کاهش آسیبهای اجتماعی با برگزاری کارگاههای دبیرخانه علمی آسیبهای اجتماعی
لیلا محمودی، مسئول هماهنگی دبیرخانه علمی آسیبهای اجتماعی استان در گفتوگو با ایسنا با اشاره به اینکه دبیرخانه علمی آسیبهای اجتماعی استان به دنبال کاهش آسیبهای اجتماعی است، گفت: این دبیرخانه از طریق انجام فعالیتهای علمی، برگزاری کارگاهها و نشستها، تامین سلامت جسمی و روحی شهروندان را در دستور کار خود قرار داده است.
وی ادامه داد: در این راستا جهاددانشگاهی کارگاه "آشنایی با سرطان پستان و آموزش خودآزمایی" را برگزار کرده است.
مسئول هماهنگی دبیرخانه علمی آسیب های اجتماعی استان با اشاره به برگزاری سلسله نشستهای مدیریت پدیدههای اجتماعی در مجموعه جهاددانشگاهی، تصریح کرد: نشست " تاهل، تجرد فرصت و چالشها" و نشست "به سوی نشاط به دور از افسردگی" از دیگر برنامههای دبیرخانه آسیبهای اجتماعی استان است.
محمودی در خصوص برنامه آینده دبیرخانه علمی آسیبهای اجتماعی استان نیز گفت: برگزاری کارگاه "تغذیه سالم- جامعه سالم" نیز از دیگر برنامههای این دبیرخانه است.
وی ادامه داد: این دبیرخانه درصدد است تا با افزایش آگاهی مردم، آسیبهای اجتماعی را کاهش دهد.
مسئول هماهنگی دبیرخانه علمی آسیبهای اجتماعی استان اظهارکرد: در این دبیرخانه این تفکر دنبال میشود که در راستای بروز و ظهور انواع آسیبهای اجتماعی پیشگیری مقدم بر درمان است.
مسئول هماهنگی دبیرخانه علمی آسیبهای اجتماعی استان از همکاری دفتر امور فرهنگی-اجتماعی استانداری و صداوسیما در برپایی کارگاهها وهمراهی در برنامه ها تشکر کرد.
کد مطلب: 7730
آدرس مطلب: http://www.KhorasanTime.ir/fa/doc/news/7730/حرکت-مسیر-سلامت-کارگاه-های-آموزشی-جهاددانشگاهی