به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری ایسنا، علی اصغر موسویکیا، امروز (30 مردادماه) در افتتاحیه کارگاه آموزش عملی نماز اظهارکرد: یکی از نیازهای ضروری برای زندگی یاد خداوند است که با نماز محقق میشود.
وی اظهار کرد: نماز عالیترین شکل ارتباط انسان با خداوند است که این گفتوگو با معبود باید عالمانه و صادقانه باشد به این معنا که دریابیم که در لفظ و معنا چه میگوییم چرا که در این صورت نماز ما خشوع و خضوع به همراه خواهد داشت.
معاون برنامهریزی و پژوهش آموزش و پرورش خراسانجنوبی با اشاره به اینکه یکی از اهداف نماز رسیدن به آرامش است، بیان کرد: ما در دنیای فعلی با انسانهایی رو به رو هستیم که علیرغم همه امکانات مادی آرامش ندارند چرا که به مبدأ هستی متصل نشدهاند.
موسویکیا ادامه داد: یکی دیگر از اهداف نماز بازداشتن انسان از گناه است چرا که خداوند در آیه 45 سوره عنکبوت میفرماید:« أَقِمِ الصَّلَاةَ إِنَّ الصَّلَاةَ تَنْهَى عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَلَذِكْرُ اللَّهِ أَكْبَرُ وَاللَّهُ يَعْلَمُ مَا تَصْنَعُونَ نماز را برپا دار كه نماز از كار زشت و ناپسند باز مىدارد و قطعا ياد خدا بالاتر است و خدا مى داند چه مىكنيد»
وی افزود: پاک شدن از کبر و غرور یکی دیگر از ثمرات نماز است و از این رو از حضرت فاطمه(س) نقل شده است که نماز انسان را از کبر و غرور بازمی دارد.
معاون برنامهریزی و پژوهش آموزش و پرورش خراسانجنوبی گفت: امروزه ما با بسیاری از بیماریهای اخلاقی رو به رو هستیم که راه درمان آن اقامه نماز و توجه به ابعاد مختلف روحی و روانی این واجب دینی است.
موسویکیا یادآور شد: همچنین اگر دغدغه آسیبهای اجتماعی را داریم باید به این نکته توجه کنیم که راه رفع آن توجه به نماز است.
کلمات کليدی: خراسان تایم , بیماریهای اخلاقی , نماز