سه شنبه ۷ شهريور ۱۳۹۶ ساعت ۱۸:۵۸

فعالیت‌های جهاددانشگاهی در راستای تولید ثروت است

رییس جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی گفت: همواره سعی بر این بوده تمام فعالیت‌های این سازمان ضمن اینکه در راستای سیاست‌ها و اهداف کلان کشور است، به ثروت نیز تبدیل شود .
فعالیت‌های جهاددانشگاهی در راستای تولید ثروت است
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری ایسنا، جلال الدین صادقی امروز، هفتم شهریورماه در دیدار با رییس بنیاد نخبگان خراسان‌جنوبی که در محل جهاددانشگاهی برگزار شد، اظهارکرد: این دو سازمان مشترکات زیادی با یکریگر داشته که از جمله آن تصویب اساسنامه دو سازمان در شورای عالی انقلاب فرهنگی و عضویت رییس جهاددانشگاهی کشور در هیات امنا بنیاد نخبگان و هم‌پوشانی 60 درصدی هیات امنای جهاددانشگاهی با بنیاد نخبگان است. 
وی افزود: با توجه به پیشینه فعالیت‌های جهاددانشگاهی نوع نگاه این سازمان به پژوهش، تحقیقات و آموزش از نوع کاربردی است. 
رییس جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی تصریح کرد: با توجه به فعالیت های گسترده و متنوع جهاددانشگاهی 20 درصد هزینه‌های این سازمان از اعتبارات دولتی و 80 درصد از محل درآمدها حاصل می‌شود. 
صادقی ادامه داد: همواره به دنبال این هستیم که تمام فعالیت‌ها ضمن اینکه در راستای سیاست‌ها و اهداف کلان کشور است به ثروت نیز تبدیل شود. 
وی با اشاره به اینکه پژوهشکده گیاهان دارویی رفرنسری در کشور محسوب می‌شود، بیان کرد: جهاددانشگاهی سیستم یکپارچه‌ای است که توانمندی‌های آن در تمام نقاط کشور می‌تواند به این استان تزریق شود. 
صادقی تاکید کرد: مشارکت بین سازمانی از جمله مواردی است که می‌تواند کمک زیادی به استان کرده و در صورت تحقق این امر شاهد اتفاقات خوبی خواهیم بود. 
وی با اشاره به ارتباط جهاددانشگاهی و بنیاد ملی نخبگان با دانشگاه‌ها ادامه داد: با جامعه دانشگاهی در ارتباط هستیم که شامل بخش قابل توجهی از نخبگان، دانشجویان و فارق التحصیلان دانشگاهی می‌شود. 
رییس جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی با اشاره به همکاری و مشارکت این دو سازمان و خروجی و همفکری مطلوب آن، ادامه داد: باید ظرفیت عظیم و ارزشمند نخبگان داخل و خارج از کشور سازماندهی شود و از ایده‌ها، نظرات و تفکرات نخبگان چه در داخل و چه در خارج از کشور بهره برداری بهینه صورت پذیرد. 
وی اظهارکرد: ورود جهاددانشگاهی در حوزه گیاهان دارویی در بحث ایده تا محصول، تجاری سازی فناوری، ایجاد اشتغال و به ویژه رونق روستاها مدنظر است. 
رییس جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی افزود: خراسان جنوبی نیازمند ایجاد و معرفی برندهای ملی و معرفی نخبگان و اندیشمندان این منطقه است   تا توانمندی های موجود را آنگونه که شایسته است به نمایش بگذاریم. 
دقی یادآور شد: در بحث صاحبان اندیشه در حوزه گیاهان دارویی افراد توانمندی داریم که ذخیره ارزشمندی برای استان هستند. 
وی تاکید کرد: گیاهان دارویی درآمد سرانه منطقه را رقم زده و جایگزینی مناسب برای بسیاری از کاشت‌ها می تواند باشد. 
رییس جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی اضافه کرد: همچنین با استفاده از کشت گیاهان دارویی در فضای سبز علاوه بر کم آب‌بر بودن با توجه به ترکیب رنگ این گیاهان فضای زیبایی را می‌توان برای شهر ایجاد کرد و سطح آگاهی عمومی در این خصوص را افزایش داد. 
صادقی گفت: در صورتی که سطح آگاهی تولیدکنندگان افزایش یابد در کاشت، تولید و   فرآوری استاندارد تحول مطلوب رخ خواهد داد. 
وی اظهارکرد: مهم‌ترین گام در ابتدای ورود به بحث گیاهان دارویی، نیروی انسانی متخصص و توانمند است که وارد سیستم شده و اقدامات خوبی شکل گرفته است. 
رییس جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی یادآور شد: با مشارکت جهاددانشگاهی و بنیاد نخبگان اتفاقات خوبی در طرح‌های پژوهشی، استارتاپ‌ها، همایش‌ها، ایجاد اشتغال و تجاری سازی فناوری رقم خواهد خورد. 
وی تصریح کرد: در حوزه گیاهان دارویی جزء استان‌های طراز اول کشور هستیم که مزیتی بسیار ارزشمند است. 
حسن هاشمی زرج آباد، سرپرست بنیاد ملی نخبگان خراسان‌جنوبی نیز اظهارکرد: خراسان‌جنوبی دارای ظرفیت‌های مختلف و بسیاری است که گياهان دارویی یکی از این نقاط قوت استان بشمار می‌رود. 
وی با اشاره به اینکه گیاهان دارویی، انرژي‌های نو و آب از اولویت‌های مدنظر در برنامه‌های بنیاد است، افزود: باید با حضور جهاددانشگاهی، کمیته فناوری استان به منظور سامان دهی، هم‌افزایی و مشخص شدن اولویت‌ها تشکیل و در حوزه گیاهان دارویی طرحی کلان مصوب شود که بازخورد ملی، منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای داشته باشد. 
رییس بنیاد ملی نخبگان خراسان‌جنوبی با اشاره به اینکه با ارتباطات بیشتر می‌توان نتیجه بهتری را بدست آورد، گفت: در معاونت فناوری ریاست جمهوری نگاه‌ها تحقیقاتی و پژوهشی نیست و نتايج کاربردی و عملیاتی مدنظر است.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۸۱۷۸
کلمات کليدی: خراسان تایم , اقتصاد , جهاددانشگاهی