چهارشنبه ۸ شهريور ۱۳۹۶ ساعت ۲۱:۱۴
مدیر جهاد کشاورزی زیرکوه خبر داد:

فعالیت 7 صندوق اعتباری خرد زنان روستایی در زیرکوه

مدیر جهاد کشاورزی زیرکوه گفت: شهرستان زیرکوه دارای 7 صندوق اعتباری خرد زنان روستایی و همچنین دو صندوق اعتباری خرد زنان عشایری است.
فعالیت 7 صندوق اعتباری خرد زنان روستایی در زیرکوه
 
به گزارش سرویس اقتصادی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری ایسنا محمد بنی‌اسدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا منطقه خراسان‌جنوبی، با اشاره به اینکه شهرستان زیرکوه دارای 7 صندوق اعتباری خرد زنان روستایی و همچنین دو صندوق اعتباری خرد زنان عشایری است، گفت: صندوق‌های اعتباری خرد زنان روستایی در این شهرستان با هدف تقویت توانمندی زنان روستایی در راستای تسهیل امر سرمایه‌گذاری در زمینه‌های مختلف بخش کشاورزی تشکیل شده است.
وی ادامه داد: این صندوق‌ها با حمایت سازمان جهاد کشاورزی استان، واحد آموزش زنان روستایی مدیریت هماهنگی واحد ترویج کشاورزی استان و پیگیری واحد آموزشی و ترویج کشاورزی با همکاری و هماهنگی شورای اسلامی روستاها و بخشداری‌ها و مراکز جهادکشاورزی تابعه تشکیل شده است.
مدیرجهاد کشاورزی زیرکوه افزود: صندوق‌های اعتبارات خرد زنان روستایی و عشایری این شهرستان در بخش‌های شاسکوه، زهان و مرکزی این شهرستان تشکیل شده است.
بنی اسدی با اشاره به روستاهایی که تاکنون از تشکیل صندوق‌های خرد زنان روستایی استقبال کرده‌اند گفت: این روستاها شامل روستای استند از بخش شاسکوه با 33 نفر عضو، روستای میرآباد از بخش شاسکوه با 40 نفر عضو، روستای شیرخند از بخش زهان با 36 نفر عضو، روستای کبودان از بخش زهان با 30 نفر عضو، روستای شیرگ از بخش زهان با 45 نفر عضو، روستای محمدآباد در بخش مرکزی با 40 نفر عضو، روستای شاهرخت در بخش مرکزی با 82 عضو است.
وی افزود: صندوق‌های عشایری در دو روستای گزخت با 20 نفر عضو و روستای چاه پایاب با 34 نفر عضو تشکیل شده است.
مدیر جهاد کشاورزی زیرکوه گفت: در مجموع صندوق‌های خرد زنان روستایی زیرکوه 306 نفر عضو و صندوق‌های خرد زنان عشایری نیز 54 نفر عضو دارد.
بنی اسدی با بیان اینکه مدیر عاملان این صندوق‌ها بیشتر زنان روستایی با مدرک تحصیلی کارشناسی هستند، گفت: ایجاد بستری مناسب برای مشارکت زنان، ارتقای مهارت‌های فردی و اجتماعی زنان روستایی از طریق برنامه‌های آموزشی، تجهیز پس‌انداز خانوارهای روستایی در راستای تامین مالی خانواده‌های کم درآمد با پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه کوچک، ایجاد اشتغال متناسب با روستا برای زنان روستایی و در نتیجه کاهش مهاجرت روستاییان به شهرهای بزرگ از جمله اهداف اصلی تشکیل این صندوق‌ها است.
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۸۲۱۴
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , کشاورزی , شورای اسلامی