دمنوش زرشک، نوشیدنی سرشار از ویتامین C

12 شهريور 1396 ساعت 17:07

مدیرگروه علوم پزشکی مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی خراسان جنوبی گفت: ویتامین c فراوان در دم کرده زرشک، در پیشگیری از سرماخوردگی نقش بسزایی دارد.


به گزارش گروه اقتصادی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری ایسنا، مریم نواب‌زاده در خصوص طبیعت دمنوش زرشک، اظهار کرد: از نظر طب سنتی ایران، این گیاه طبیعتی سرد و خشک دارد. 
وی با اشاره به خواص این دمنوش افزود: دم کرده زرشک مناسب برای درمان ورم و زخم معده و روده است، همچنین این دمنوش برای درمان اسهال‌های خونی یا زخم روده، مناسب است. 
مدیرگروه علوم پزشکی مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی بیان کرد: به دلیل وجود ویتامین c فراوان در زرشک، دم کرده میوه آن در پیشگیری از سرماخوردگی نقش بسزایی دارد. 
نواب‌زاده با بیان اینکه این دمنوش ادرارآور و خلط‌آور بوده و برای خوشبو شدن دهان نیز استفاده می‌شود، تصریح کرد: دمنوش زرشک دارای خاصیت تصفیه‌کننده و ضدعفونی کننده خون و منقبض کننده عروق است. 
وی ادامه داد: زرشک، تقویت کننده قلب و کبد است، صفرا آور بوده و در درمان سنگ کیسه صفرا بسیار مؤثر است. 
این دستیار تخصص طب سنتی ایران بیان کرد: زرشک، بی اشتهایی را برطرف می‌کند و فشار خون را پایین می‌آورد. 
نواب‌زاده در خصوص موارد منع مصرف این دمنوش، تاکید کرد: بانوان باردار باید از مصرف این دمنوش خودداری کنند. 
وی یادآور شد: میزان مصرف بالای این گیاه به مدت طولانی می‌تواند سبب ناراحتی معده و روده‌ها و مانع از جذب ویتامین B کافی در بدن شود.

انتهای پیام/4


کد مطلب: 8288

آدرس مطلب: http://www.KhorasanTime.ir/fa/doc/news/8288/دمنوش-زرشک-نوشیدنی-سرشار-ویتامین-c

خراسان تایم
  http://www.KhorasanTime.ir