به گزارش گروه اقتصادی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری ایسنا، هاشم ولیپور مطلق اظهار کرد: تعداد اعضا در این تعداد صندوق،6984 نفر با سرمایه 31885 ميليون ريال است.
وی افزود: صندوقهای اعتبارات خرد زنان روستایی به عنوان الگوي موفق اقتصاد مقاومتي در راستای توانمندسازی زنان روستایی و فراهم کردن شرايط دسترسی آنها به منابع مالی است كه منجر به ایجاد اشتغال و تولید درآمد در جوامع روستایی ميشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسانجنوبی بیان کرد: ارتقاي سطح توانمندي اقتصادي و اجتماعي زنان و دختران روستايي از جمله اهداف تشکیل صندوق اعتبارات خرد زنان روستايي است.
ولیپور مطلق افزود: نهادينه کردن مشاركت زنان روستايي در راستاي فعاليتهاي مختلف بخش كشاورزي و توسعه روستايي و توجه ويژه به زنان آسيبپذير روستايي و عشايري با اولويت زنان سرپرست خانوار، از جمله سیاستهای کلی تشکیل صندوق اعتبارات خرد زنان روستايي است.
وی بیان کرد: همچنین توسعه و ترويج مشاغل خانگي مناسب زنان روستايي و عشايري در راستای افزايش توليدات كشاورزي، ارتقاء سطح دانش و مهارتهاي اجتماعي و شغلي زنان روستايي و عشايري به منظور رفع محروميت دانشي و آمادگي آنها و بهبود وضعيت خانوار و ارتقاء و بهبود وضعيت اقتصادي و استانداردهاي زندگي خانوارهاي روستايي و عشايري و كاهش فقر از طريق ايجاد اشتغالات درآمدزا از جمله سیاستهای اجرایی تشکیل این صندوقها است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسانجنوبی ادامه داد: بهينه سازي اشتغال زنان روستايي و عشايري با توجه به شرايط جسمي و روحي زنان و حفظ كيان خانواده، توسعه زمينههاي مشاركت اجتماعي و اقتصادي زنان روستايي و عشايري در فعاليتهاي مربوط به خود و خانواده و ارتقاء روحيه خودباوري، انگيزه و تعلق اجتماعي زنان روستايي و عشايري از جمله دیگر سیاستهای اجرایی تشکیل این صندوقها است.
ولیپور مطلق در خصوص طرح صندوقهاي اعتبارات خرد زنان روستايي، یادآور شد: در سال 92، تعداد 89 صندوق، در سال 93، 97 صندوق و در سال 94، تعداد 154 صندوق اعتبارات خرد زنان روستايي در استان فعالیت داشتند.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , صندوق , زنان , اعتبار