رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند:
هفتمین کنفرانس بینالمللی هپاتیت در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند برگزار میشود
13 شهريور 1396 ساعت 20:52
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند از برگزاری هفتمین کنفرانس بینالمللی هپاتیت در ۱۸ شهریور ماه در چهارمین روز از برگزاری کنفرانس بینالمللی هپاتیت تهران در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری تسنیم، کاظم قائمی صبح امروز در نشست خبری اظهار داشت: امسال جامعتر از سالهای گذشته کنفرانس بین المللی هپاتیت برگزار میشود.
وی از برگزاری هفتمین کنفرانس بینالمللی هپاتیت در تاریخ 18 شهریور ماه در چهارمین روز از برگزاری کنفرانس بین المللی هپاتیت تهران در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند خبر داد و افزود: در این همایش سخنرانان خارجی حضور خواهند داشت.
دبیر علمی کنفرانس بین المللی هپاتیت نیز در این نشست بیان کرد: هپاتیت از بیماریهای بسیار قدیمی، مهم و مشکل آفرین برای بشر بوده و خوشبختانه از سالی که واکسن هپاتیت کشف شد و از سال 72 که واکسیناسیون در تمام کشور برای نوزادان انجام شد شیوع بیماری هپاتیت کاهش یافت.
مسعود ضیائی اظهار داشت: از دو سال گذشته داروهای جدیدی برای هپاتیت c کشف شد و کشور ما نیز توانست از سال گذشته این داروهای را تولید کند و با ورود این داروها به سمتی میرویم که تا سال 1410 این بیماری را ریشه کن کنیم و حذف بیماریهای هپاتیت c را داشته باشیم.
وی خاطرنشان کرد: کشور ما با تلاشهایی که شبکه هپاتیت انجام میدهد قرار است قبل از سال 1410 به این موفقیت دست یابد و برای رسیدن به این امر باید اطلاع رسانی کامل و بیماریابی انجام شود تا بتوانیم به کمک هم این امر را محقق کنیم.
دبیر علمی کنفرانس بینالمللی هپاتیت یادآور شد: در این راستا مرکز تحقیقات بیماریهای عفونی با هماهنگی که با شبکه هپاتیت ایران داشته است این امتیاز را به دانشگاه علوم پزشکی بیرجند داده که در هفتمین همایش بین المللی هپاتیت تهران که همه ساله 3 روز در تهران و یک روز در شیراز برگزار میشود امسال روز چهارم همزمان در شیراز و بیرجند برگزار شود.
ضیائی هدف از برگزاری این همایش را اطلاع رسانی، معرفی دستاوردهای جدید و ارتباط نزدیک با اساتید بین المللی عنوان کرد و اظهار داشت: برنامه در دو قسمت انجام میشود و روز شنبه نشستی علمی در این زمینه در باغ فتح برگزار میشود.
وی از برگزاری برنامههای جانبی برای مهمانان این همایش به منظور معرفی جاذبههای بیرجند خبر داد و افزود: بازدید از زورخانه امیر عرب و موزه میراث فرهنگی، بازدید از قلعه تاریخی بیرجند، کویرنوردی در کویر سه قلعه، برگزاری موسیقی محلی در کویر و برگزاری دو کارگاه از جمله این برنامهها است.
دبیر علمی کنفرانس بینالمللی هپاتیت هدف دیگر برگزاری این کنفرانس را ریشهکن کردن هرچه سریعتر هپاتیت عنوان کرد و گفت: هپاتیت c امروزه درمان دارد و بالای 98 درصد افراد مبتلا درمان میشوند.
ضیائی با بیان اینکه افرادی که به هپاتیت c گرفتار هستند باید برای درمان مراجعه کنند اظهار داشت: افراد سابقه زندانی حتی یک نوبت، افرادی که تاتو، ختنه خانگی، خالکوبی و غیره داشتهاند و افراد دچار رفتارهای پر خطر و روابط جنسی پرخطر و معتادین تزریقی باید آزمایشات هپاتیت را انجام دهند.
وی خاطرنشان کرد: در این همایش 112 مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شده است که از این تعداد 46 مقاله به صورت پوستر ارائه خواهند شد و برای نخستین بار تعدادی از این مقالات به صورت الکترونیکی ارائه خواهد شد.
دبیر علمی کنفرانس بینالمللی هپاتیت با اشاره به آمار بیماری هپاتیت در بیرجند گفت: طرح جامعی در بیرجند انجام شد و حدود 5 هزار و 230 نفر در بیرجند از گروه سنی 15 تا 75 سال نمونهگیری شدند.
ضیایی خاطرنشان کرد: در این آمار 1.6 درصد در بیرجند هپاتیت B و 0.8 درصد هپاتیت c، هپاتیتa نیز 92 درصد و هپاتیت E هم 25 درصد بوده است.
وی از حضور 5 میهمان خارجی از کشورهای ترکیه، کانادا، فرانسه و آمریکا خبر داد و گفت: 10 نفر از میهمانان داخلی هستند.
انتهای پیام/4
کد مطلب: 8310