به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری فارس، عصر امروز دهگردشی نماینده مردم شهرستانهای بیرجند، درمیان و خوسف با فرماندار بیرجند، معاون مدیرکل منابع طبیعی استان و جمعی از مدیران شهرستانی به منظور بررسی مسائل و مشکلات روستای برزچ انجام شد و مسؤولان با حضور در جمع مردم از نزدیک به بررسی مسائل و مشکلات این روستا پرداختند.
عضو شورای اسلامی روستای برزچ به مهمترین مطالبات مردم این روستا اشاره کرد و اظهار داشت: مهمترین خواسته مردم روستای برزچ آب آشامیدنی است.
غلامرضا برزچی بیان داشت: پروژه آبرسانی روستای برزچ از پروژههای مصوب است که حدود 900 درصد این پروژه انجام شده است.
وی ادامه داد: 100 درصد این پروژه که مربوط به ایستگاه پمپاژ و انشعابات است باقی مانده و از مسؤولان خواستاریم تا این پروژه را به سرانجام برسانند.
*ضرورت اجرای طرح هادی روستای برزچ
عضو شورای اسلامی روستای برزچ اجرای طرح هادی روستای برزچ را از دیگر خواستههای مردم این روستا ذکر کرد و افزود: حدود دو ماه قبل قرارداد اجرای این طرح با بنیاد مسکن بسته و به امضا رسیده است ولی هنوز اجرا نشده است.
برزچی تبیین کرد: از بنیاد مسکن خواستاریم طرح هادی را تا زمانی که فصل سرما آغاز نشده است اجرا کنند.
وی بیان داشت: همچنین طی سالهای 95 و اوایل 96، 40 واحد مسکونی را تحویل متقاضیان دادیم.
وی با اشاره به اینکه برزچ در سال 95، 37 خانوار با 1100 نفر جمعیت داشت که از نعمت پوشش تلفن همراه محروم هستند، اضافه کرد: در سال 85، 3 خط تلفن همراه به اهالی این روستا واگذار شد و اکنون متقاضی 50 خط دیگر هستیم.
*بر زمین ماندن قول وزیر ارتباطات
عضو شورای اسلامی روستای برزچ به قول معاون وزیر ارتباطات در بیرجند اشاره کرد و گفت: وزیر ارتباطات قول داد بحث اینترنت و تلفن ثابت را پیگیری و تلفن همراه را در دستور کار قرار دهد ولی متأسفانه تاکنون هیچکدام محقق نشده است.
برزچی اعلام کرد: در زمان اجرای پروژه گازرسانی و آبرسانی کابلهای تلویزیون ماهوارهای در این روستا پاره شد، طبق پیگیریهای انجام شده شرکت گاز تعهد کمک یک میلیون تومانی و شرکت آب و فاضلاب نیز قول داد که کمک خواهیم کرد ولی تاکنون کمکی صورت نپذیرفته است.
وی ادامه داد: همچنین با صدا و سیما مکاتباتی انجام دادیم و قول دادند این پروژه را اجرا کنند ولی تاکنون اقدامی صورت نگرفته است.
عضو شورای اسلامی روستای برزچ وی خواستار راهاندازی تلویزیون دیجیتال در روستای برزچ شد.
برزچی با بیان اینکه ورودی روستا خاکی است و حدود 1000 متر گاردریل نیازمندیم، تبیین کرد: همچنین دهنه پل ورودی روستا باید به وسعت دو متر مربع افزایش یابد لذا از مسؤولان خواستاریم در این خصوصو نیز عنایتی فرمایند.
*محروم بودن ورودی روستای برزچ از نعمت روشنایی/ اداره برق؛ هیچ اقدامی انجام نمیدهیم
وی با اشاره به اینکه ورودی روستای برزچ از نعمت روشنایی محروم است، توضیح داد: برق ورودی روستا با مشکل مواجه است، اداره برق در خصوص تأمین برق ورودی روستای برزچ گفته است هیچ اقدامی انجام نمیدهیم مگر اینکه اعتباری به دستمان برسد.
عضو شورای اسلامی روستای برزچ در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم با لطف مسؤولان دولتی خواستههای مردم مرتفع شود.
*تکمیل پروژه آبرسانی روستای برزچ ظرف دو ماه آینده
مدیر آب و فاضلاب روستایی بیرجند در رابطه با تکمیل پروژه آبرسانی روستای برزچ بیان داشت: اعتبارات لازم برای این پروژه پیشبینی شده است و ظرف دو ماه آینده این پروژه به اتمام خواهد رسید.
مهدی صفوینژاد با اشاره به اینکه در راستای نصب انشعابات جدید پیگیریهای لازم انجام شده است، توضیح داد: طبق توافقات انجام شده انشعابات جدید به زودی نصب میشود.
نماینده بنیاد مسکن شهرستان بیرجند پیرامون طرح هادی روستای برزچ بیان داشت: طرح هادی این روستا تأمین اعتبار شده است و منتظر حل شدن بحث آب این روستا هستیم.
*وزارت ارتباطات برنامهای برای نصب تلفن ثابت در روستای برزچ ندارد
نماینده اداره کل ارتباطات شهرستان بیرجند پیرامون تلفن ثابت و همراه این روستا، اظهار داشت: به دلیل کوهستانی بودن این روستا باید سایت جدیدی احداث شود ولی چون در تعهد این اداره نیست وزارت ارتباطات برنامهای برای این مهم ندارد.
وی با اشاره به اینکه تا پایان امسال اینترنت 4GG به این روستا میرسد، ادامه داد: همچنین در زمینه تلفن ثابت تا پای عقد قرارداد پیش رفتیم و پیمانکار این پروژه شرکت مخابرات است، زمانی که قضیه اینترنت پیش آمد تلفن ثابت منتفی شد لذا توسعه تلفن ثابت بعد از حل شدن اینترنت انجام میشود.
همچنین در این جلسه قرار شد فرستنده دیجیتال روستای برزچ پیگیری شود.
*انجام پیگیریهای لازم جهت تأمین روشنایی ورودی روستای برزچ
بخشدار مرکزی بیرجند نیز پیرامون تأمین روشنایی ورودی روستای برزچ، اعلام کرد: پیگیریهای لازم را جهت تأمین اعتبار این مهم انجام میدهیم، همچنین پروژه کلی جهت روشنایی نقاط کور معابر روستایی تعریف شده که سعی میکنیم انجام دهیم.
نماینده مردم شهرستانهای بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی به آنتندهی دیجیتال اشاره کرد و افزود: طی دیداری که با معاون صدا و سیما داشتیم مشکلات مردم خراسانجنوبی پیرامون عدم آنتن دهی فرستندههای دیجیتال تبیین کردیم.
حجتالاسلام سید محمد باقر عبادی با بیان اینکه اگر رسانه ملی ضعیف باشد مردم به دنبال ماهواره میروند که سبب تهاجم فرهنگی میشود، ادامه داد: طی دیدار انجام شده 60 فرستنده دیجیتال به خراسان جنوبی اختصاص یافت.
وی به خدمات جمهوری اسلامی اشاره کرد و بیان داشت: از مهمترین کارهایی که محصول انقلاب است این است که مسؤولان خود را خدمتگذار مردم بدانند.
نماینده مردم شهرستانهای بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در دوران ستمشاهی مسؤولان خود را خادم مردم نمیدانستند بلکه طلبکار بودند اما امروزه خود را به عنوان خدمتگذار موظف میدانند.
*لزوم توجه دولت به مطالبات مردم خراسان جنوبی
عبادی اهتمام به روستاها را مهم دانست و توضیح داد: از دولت میخواهیم به مطالبات مردم توجه کند.
وی ادامه داد: مجلس شورای اسلامی دولت را موظف کرد که ظرف سه سال روستاهای بالای 100 خانوار را آبرسانی کند لذا از مصوبه مجلس عقب هستیم.
نماینده مردم شهرستانهای بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی تأمین آب آشامیدنی را از حداقل خواستههای مردم روستایی ذکر کرد.
فرماندار بیرجند بر لزوم پیگیری مشکلات مطرح شده در این روستا تأکید کرد و گفت: پروژههای اساسی مانند آب و انشعابات و طرح هادی روستایی باید در این روستا پیگیری شود.
علی ناصری با اشاره به اینکه اعتبارات خوبی از محل کمیته برنامهریزی شهرستان و اعتبارات ملی جهت این پروژهها پیشبینی شده است، ادامه داد: اعتبارات پروژه آبرسانی در روستای برزچ از محل اعتبارات ملی تأمین میشود.
وی ادامه داد: همچنین سعی کردیم اعتبارات لازم جهت اتمام طرح هادی روستایی را از محل فروش نفت خام قرار دهیم زیرا نقدینگی آن خوب است.
فرماندار بیرجند تلویزیون و تلفن را از نیازهای اساسی انسان دانست و تبیین کرد: تدابیر لازم جهت نیازمندیهای مردم این روستا انجام میشود.
*اتصال 85 روستای شهرستان بیرجند به اینترنت
ناصری اضافه کرد: در دولت یازدهم توانستیم 85 روستای شهرستان بیرجند را به اینترنت روستایی متصل کنیم زیرا اینترنت همانند زیرساخت است.
وی بر لزوم توجه به توسعه کسب و کارهای خرد در روستاها تأکید کرد و افزود: اگر روستائیان در حیطه فروش محصولات کشاورزی، تولیدات بومی و صنایع دستی گام بردارند موفق میشوند.
فرماندار بیرجند تصریح کرد: در شهرستان بیرجند برای انتقال آب به مزارع 6000 کیلومتر لولهگذاری مصوب شد که توانستیم طی سالهای 94 و 95، 160 کیلومتر لولهگذاری را انجام دهیم.
*توزیع بیش از 5 هزار تن قیر رایگان در روستاها
ناصری با اشاره به اینکه دولت در پروژههای کشاورزی بیش از 9 میلیارد تومان هزینه کرده است، تبیین کرد: همچنین 5 هزار و 400 تن قیر رایگان در روستاها توزیع شد و امسال نیز ادامه خواهد یافت.
وی با اشاره به اینکه تا پایان سال 95، 56 روستا به شبکه گازرسانی متصل شدند، ادامه داد: همچنین تاکنون 199 روستای جدید به شبکه آبرسانی متصل شدهاند.
فرماندار بیرجند با اشاره به اینکه امیدواریم خواستههای مردم را با پیگیری و برنامه زمانبر انجام دهیم، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه روستائیان با تلاش و کوشش خود ما را از وابستگی به دنیای خارج بی نیاز میکنند در راستای تأمین زیرساختهای روستاها تلاش میکنیم.
انتهای پیام/4