به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از
خبرگزاری تسنیم، علی عربنژاد پیش از ظهر امروز در همایش استانی پیشگیری و مداخله در خودکشی که در شهرستان طبس برگزار شد اظهار داشت: خودکشی الگوی یادگیری ندارد اما نحوه خودکشی یادگیری پشت سر دارد.
وی گفت: تحقیقات نشان میدهد که ارتباط منفی معناداری بین گرایش به اسلام و خودکشی وجود دارد و به همین لحاظ خودکشی در جوامع اسلامی کمتر است.
مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی افزود: خودکشی پنجمین علت مرگ در بین افراد 30 تا 45 ساله است و دومین علت مرگ افراد 15 تا 29 ساله است که از هر 27 خودکشی فقط یک مورد به مرگ منتهی میشود و از هر10 نفر فقط یک نفر به اورژانس مراجعه میکند و از طرفی خودکشی مجدد در افرادی که قبلا خودکشی کردهاند 20 برابر بیشتر از دیگران است.
عربنژاد گفت: آسیب اجتماعی سن و سال ندارد اما برخی بررسیها نشان میدهد بیشترین خودکشیها در افراد 15 تا 45 سال رخ میدهد و تمایل به خودکشی در 12 تا 15 سالگی به اوج میرسد چون افراد در این دوره بحرانیترین زمان زندگی خود را طی میکنند و بروز تغییر در هورمونها زمینه خودکشی را تقویت میکند.
وی بیان کرد: در مطالعات انجام گرفته خودکشی با انگیزه اختلافات خانوادگی با 41 درصد بالاترین علت خودکشی را به خود اختصاص داده است که با استفاده از ظرفیت خط 123 و 1480 میتوانیم از بروز اختلافات خانوادگی پیشگیری کنیم.
مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی با اشاره به اهمیت مشاوره افزود: فرهنگسازی مشاوره اقدام مهمی است که با استفاده از ظرفیت همه دستگاههای اجرایی و روحانیت میتوان این مهم را تحقق بخشید.
عربنژاد گفت: واقعیت این است بیش از 75 درصد کسانی که موفق به خودکشی شدهاند در چند روز یا هفتهای قبل از مرگشان کارهایی کردهاند که برای دیگران حاکی از آن بوده که در ناامیدی شدیدی به سر میبرند.
وی تصریح کرد: متاسفانه آموزش و پرورش در جریان پرورش خوب کار نکرده است و تاکید صرف بر بحث آموزش باعث آن شده خانوادهها نیز از موضوع پرورش فرزندان غافل شوند.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسان تایم , روحانیت , فرهنگسازی , مشاوره