به گزارش گروه اقتصادی خراسانتایم به نقل از
خبرگزاری تسنیم، حسن رمضانی صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تاکنون اقدامات خوبی در راستای شناسایی آثار جدید تاریخی در استان انجام شده است.
وی افزود: در راستای این اقدامات کاوشهای تپه تخجرآباد منجر به آثار معماری مربوط به دوره اشکانیان در این منطقه شده و کشف "دژ زیرزمینی نی" در قاین نیز یکی از جذابیتهای بخش میراث فرهنگی برای علاقهمندان است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی افزود: همچنین در حوزه صنایع دستی نیز تلاش شده که با احیای صنایع دستی بر جذابیتهای استان افزوده شود.
3 میلیون و 800 هزار گردشگر داخلی به خراسان جنوبی وارد شدند
رمضانی گفت: در این راستا رشتههای برک بافی و گیوه بافی در شهرستانهای طبس و سرایان احیا و مراکز تخصصی صنایع دستی، خانههای صنایع دستی و بازارچهها در استان افزایش یافته است.
وی تصریح کرد: در بخش گردشگری نیز در راستای تجهیز زیرساختها در مناطق گردشگری و ایجاد فضاهای اقامتی برنامهریزی شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی از ورود 3 میلیون و 800 هزار گردشگر ورودی به استان در نوروز 96 خبر داد و گفت: از این میزان یک میلیون و 440 هزار نفر در استان اقامت داشتند.
فروش 600 میلیون تومان صنایع دستی در خراسان جنوبی
رمضانی همچنین از افزایش فروش صنایع دستی استان در نوروز امسال خبر داد و افزود: در این ایام بالغ بر 600 میلیون تومان صنایع دستی استان به فروش رسید و این در حالی است که این میزان در نوروز سال گذشته 390 میلیون تومان بوده است.
وی به تکمیل پروژههای گردشگری در استان اشاره کرد و گفت: در بخش تکمیل پروژههای گردشگری در بند امیر شاه بیرجند امسال دیوار ساحلی و کمپ مناسب گردشگری اعتبار گرفت و محوطه سازی مناسبی در این منطقه ایجاد شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی با بیان اینکه در آبشار گیوک نیز به عنوان یکی از جاذبههای مرکز استان آلاچیقسازی و محوطهسازی انجام شده است ادامه داد: محوطهسازی و ایجاد کمپ منطقه شوکت آباد بیرجند نیز انجام شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی به روستای آرک به عنوان یکی از جذابیتهای گردشگری استان اشاره کرد و افزود: کار محوطه سازی کمپ گردشگری در روستای آرک نیز آغاز شده است.
وی تصریح کرد: همچنین در مجتمع آب درمانی لوت به عنوان دیگر جاذبه استان در زمینه محوطه سازی ورود شده تا فضای مناسبی برای گردشگران در این مکان فراهم شود.
رمضانی گفت: در مزار کاهی نیز که به عنوان یکی از ظرفیتهای زیارتی استان مطرح است دیوار ساحلی و محوطه سازی کمپ گردشگری آن اجرا شد.
وی روستای دهسلم را یکی از مقاصد گردشگران داخلی و خارجی دانست و بیان کرد: بخشی از کوچهها و خیابانهای دسترسی به نخلستان در این روستا سنگفرش و دیوارهای نخلستان بهسازی و سکوهای اقامتی ایجاد شده است.
وی با اشاره به محوطهسازی و ایجاد کمپ گردشگری در شهر فردوس و محدوده شهر تون گفت: در کوههای مینیاتوری نهبندان نیز که از آثار ثبت شده است عملیات ایجاد کمپ گردشگری آغاز شده است.
پرداخت 1.5 میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به واحدهای بومگردی خراسان جنوبی
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی همچنین از پرداخت اعتباری بالغ بر 1.5 میلیارد تومان تسهیلات قرضالحسنه به واحدهای بوم گردی استان خبر داد.
رمضانی افزود: در حوزه بومگردی خراسان جنوبی از استانهای مطرح کشور است.
وی تصریح کرد: در بخش پروژههای ملی نیز برای توسعه محورهای گردشگری بیابان لوت بالغ بر 250 میلیون تومان اعتبار هزینه شده است.
انتهای پیام/4