به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از
خبرگزاری تسنیم، مرتضی یزدانشناس ظهر امروز در جمع خبرنگاران درباره فعالیتهای حوزه اصناف اظهار داشت: برای حمایت از تولیدات داخلی و ترویج فرهنگ ایرانی - اسلامی نمایشگاه پاییزه از 21 شهریور ماه تا 27 شهریورماه در حال برگزاری است و هدف این است که کالاهای ایرانی - اسلامی، لوازمالتحریر، پوشاک، کیف و کفش و مواد غذایی تنظیم بازار در این نمایشگاه عرضه شود.
وی افزود: نمایشگاه تولیدات داخلی، نوشت افزارها با همکاری جبهه فرهنگی ولی عصر(عج) در شهریورماه برگزار شد و مورد استقبال مردم نیز قرار گرفت.
رئیس اتاق اصناق خراسان جنوبی گفت: نمایشگاه پوشاک اسلامی، ایرانی و بومی محلی خراسان جنوبی نیز در آینده برگزار خواهد شد.
یزدانشناس تاکید کرد: در راستای اقتصاد مقاومتی سیاستهای کلی نظام باید بر کنترل واردات باشد و با قاچاق کالا که به صورت سیستماتیک، هدفمند و برنامهریزی شده وارد کشور میشود مبارزه شود باشد.
وی گفت: 70 درصد لوازم التحریر مورد نیاز کشور وارداتی است در حالی که در کشور توان تولید این محصولات را داریم و باید کنترل سیاست واردات انجام شود که اگر این دو موضوع با جدیت دنبال شود و مسئولان و مردم پیگیر باشند توان داخلی افزایش پیدا میکند.
رئیس اصناف خراسان جنوبی با اشاره به تولیدات داخلی استان به خصوص پوشاک گفت: تولیدکنندگان پوشاک در خراسان جنوبی این توان را دارند که پوشاک استان را تامین کنند و هم تولیدات آنها به خارج از استان نیز صادر شود اما در استان حمایتهای لازم از تولیدکنندگان صورت نمیگیرد و تولیدات استانی روز به روز کاهش پیدا میکند که حتی برخی از آنها به استانهای دیگر مهاجرت میکنند.
یزدانشناس با بیان اینکه خیلی از ادارات در استان را داریم که لباس فرم کارمندان خود را از استانهای دیگر تامین میکنند اظهار داشت: توانایی این تولیدات را در استان داریم اما حمایت لازم را از سوی نهادها، سازمانها و بانکها و مسئولان خرید برای این مسئله به صورت جدی وجود ندارد.
وی با اشاره به دوخت لباس مدارس استان گفت: توانایی این را داریم که پوشاک مدارس را نیز در استان تامین کنیم اما سیاستهای غیرکارشناسی باعث میشود که به اقتصاد استان ضربه بزند و لباس مدارس را به آموزشگاههای خیاطی دادند و کسانی که تولید این لباسها را بر عهده دارند کارآموز هستند و این موضوع کیفیت کار را پایین میآورد.
یزدانشناس با بیان اینکه موضوع دوخت لباس مدارس را از طریق صنعت و معدن پیگیری و به آموزش وپرورش اطلاع دادهایم گفت: دوخت پوشاک در آموزشگاههای خیاطی خلاف قانون است و آموزشگاههای خیاطی نمیتوانند کار تولید لباس داشته باشند.
رئیس اتاق اصناف خراسان جنوبی خطاب به مسئولان متذکر شد: نگاه مسئولان نگاه متمرکز برای خلق ثروت در استان نیست و تصمیماتی گرفته میشود که ضعیف پروری در استان افزایش پیدا کند.
وی با اشاره به اینکه در چند سال گذشته تولید کفش استان حرف اول را میزد یادآورشد: اما با اعمال و تصمیمات ناصواب و واردات بیرویه کفش به خصوص کفش چینی موجب شد که حتی اتحادیه تولیدکنندگان کفش با اتحادیه فروشندگان کفش ادقام و موجب شد تولیدکننده کفش ما در شهر بیرجند به جای کمک به تولید استان راننده آژانس باشد.
یزدانشناس بیان کرد: بنا بر منابع آماری مبلغ 4هزار میلیارد تومان پس اندازهای مردم استان در بانکها به استانهای دیگر برای سرمایهگذاری برده میشود و از این بابت باید متاسف بود که نتوانیم از داشتههای خودمان در استان استفاده کنیم.
رئیس اتاق اصناف استان با تاکید بر اینکه پیشرفت هر استانی به زیر ساختهای آن بستگی دارد گفت: در خراسان جنوبی باید زیرساختهای اساسی را داشته باشیم از جمله اینکه راههای استان از جایگاه مناسبی برخوردار نیست و در پایینترین نرم آماری کشور قرار دارد و از ظرفی با توجه با جمعیت کم استان آمار فوتیهای تصادفات در بالا ترین سطح قرار دارد.
یزدانشناس یادآورشد: راه آهن نیز یکی از محورهای توسعه اقتصادی استان است که میتواند به اقتصاد استان کمک کند.
وی عنوان کرد: تنها رشد در حوزههای املاک و خدمات داشتهایم اما خدمات ماندگار و عمیق به چشم نمیخورد و این تلاش بیشتر مدیران را میطلبد و نگاهها باید عوض شود و مردم استان هم باید مطالبهگر باشند.
انتهای پیام/4