سه شنبه ۲۸ شهريور ۱۳۹۶ ساعت ۲۰:۵۲
مدیرکل میراث فرهنگی خراسان جنوبی:

۱۵ رشته صنایع دستی خراسان جنوبی دارای نشان مرغوبیت ملی هستند

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان خراسان جنوبی گفت: ۱۵ رشته صنایع دستی در استان نشان ملی مرغوبیت کسب کرده اند که این امر در بازاریابی و فروش محصولات وصنایع دستی نقش مهمی دارد.
۱۵ رشته صنایع دستی خراسان جنوبی دارای نشان مرغوبیت ملی هستند
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری تسنیم، حسن رمضانی شامگاه دوشنبه در جلسه ستاد راهبردی اقتصاد مقاومتی خراسان جنوبی با اشاره به وضعیت حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان، اظهار داشت: 8000 اثر از خراسان جنوبی در آثار ملی کشور به ثبت رسیده است که از این تعداد 120 اثر آن در دولت یازدهم در فهرست آثار ملی ثبت شده است.
وی با اشاره به ثبت سه اثر از خراسان جنوبی در آثارجهانی ، افزود: 3 اثر از خراسان جنوبی شامل باغ عمارت جهانی اکبریه، بیان لوت و قنات بلدیه فردوس  ثبت جهانی شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی تصریح کرد: از ظرفیتها و امکانات حوزه گردشگری استان می توان به  12 روستا هدف گردشگری، 10 منطقه نمونه گردشگری، 22 دفتر جذب گردشگر، 2 مجتمع آب درمانی، 7 هتل، 14 مهمان پذیری و 19 واحد بومگردی نام برد.
 رمضانی با اشاره به اینکه در حوزه صنایع دستی استان 60 رشته صنایع دستی وجود دارد، بیان کرد: در مجموع 4 هزار و 500 نفر هنرمند در استان خراسان جنوبی شناسایی شده است .
وی افزود: 18 موزه در حال حاضر در سطح استان در حال فعالیت است که 4 موزه در دولت تدبیر و امید راه اندازی شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی با اشاره به اینکه در استان هیچگونه بازارچه دائمی صنایع دستی به جزء بازارچه دائمی صنایع دستی باغ عمارت جهانی اکبریه در گذشته وجود نداشته است، گفت: در حال حاضر در سرایان مراحل ساخت بازارچه دائمی به اتمام و بهره برداری رسیده است.
وی بیان کرد: مراحل ساخت بازارچه های دائمی در فردوس با 40 درصد و خضری 30 درصد پیشرفت فیزیکی با مجموعه اعتبار 300 میلیون تومان در حال اجرا است.
رمضانی بیان کرد: در بخش بازارچه های عرضه و فروش صنایع دستی در نوروز و تابستان 80 مورد بازارچه موقت با 498 غرفه در یکسال گذشته در استان برگزار شده است که نوروز امسال 600 میلیون تومان از فروش صنایع دستی نصیب صنعتگران استان شده است.
وی افزود: در یک سال گذشته در 37 نمایشگاه سراسری و 33 نمایشگاه استانی صنایع دستی هنرمندان استان شرکت کرده اند و برای نخستین بار در سال گذشته نمایشگاه منطقه ای صنایع دستی به میزبانی استان خراسان جنوبی برگزار شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی تصریح کرد: در بخش کارگاه صنایع دستی روستایی در برنامه سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کشور 76 روستا برای ایجاد اشتغال از طریق صنایع دستی و گردشگری مشخص شده است که 2 روستا نای بندان و خور از این تعداد در خراسان جنوبی است.
رمضانی بیان کرد: در بیش از 405 مجوز پروانه تولید انفرادی، جواز تاسیس کارگاه در استان در بخش صنایع دستی و گردشگری صادر و 180 دوره آموزشی طی یک سال گذشته در زمینه صنایع دستی ویژه روستاییان و حاشیه شهرها برگزار شده است.
وی افزود: در این مدت یک میلیارد و 500 میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه به صنعتگران استان پرداخت شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی تصریح کرد: در بخش نشان مرغوبیت 15 رشته در استان نشان ملی مرغوبیت کسب کرده اند که این امر در بازاریابی و فروش محصولاتشان نقش مطلوبی دارد.
رمضانی بیان کرد: براساس گزارشات گمرکات استان 2 میلیون و 88 هزار دلار صادرات صنایع دستی ما در مدت یکسال گذشته بوده است که بخش عمده این محصولات به کشور افغانستان صادره شده است.
وی افزود: سال گذشته بیش از 3 هزار گردشگر خارجی و 16 هزار گردشگر داخلی در قالب تور و معرفی دفاتر گردشگری به استان وارد شده اند و همچنین از ابتدا امسال نیز تاکنون 4 تور خارجی از کشورهای آلمان، ایتالیا و فرانسه وارد استان شده است.

 انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۸۸۰۶
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , بازاریابی , صنایع دستی