جمعه ۳۱ شهريور ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۱۸
رئیس اتاق بازرگانی بیرجند:

صنعت گردشگری باید همگام با سایر صنایع در خراسان جنوبی توسعه یابد

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع معادن و کشاورزی بیرجند با بیان اینکه باید به صنعت گردشگری بیشتر اهمیت داده شود گفت: صنعت گردشگری باید همگام با سایر صنایع در خراسان جنوبی توسعه یافته و پیشرفت کند.
صنعت گردشگری باید همگام با سایر صنایع در خراسان جنوبی توسعه یابد
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری تسنیم، محسن احتشام شامگاه پنج شنبه در آیین تشکیل کمیسیون گردشگری،  اقتصاد ورزش و هنر اتاق بازرگانی، صنایع معادن و کشاورزی بیرجند اظهار داشت: در استان جایگاه صنعت گردشگری کمتر از صنعت و معدن، صنعت کشاورزی و صنایع دیگر نیست.
وی با بیان اینکه باید به صنعت گردشگری بیشتر اهمیت داده شود افزود: صنعت گردشگری باید همگام با سایر صنایع توسعه یابد و پیشرفت کند.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بیرجند بیان کرد:همه باید دست به دست هم دهیم و با همدلی، هم افزایی و همکاری بتوانیم ایجاد یک هم افزایی مثبت را شکل دهیم.

احتشام تصریح کرد: استان خراسان جنوبی محروم نیست محروم جایی است که مدیران توانا و فکرهای خلاق نداشته باشد و معدن علم و دانش نباشد اما این شهر معدن علم و دانش و معدن بهترین منابع تحصیلکرده دنیا است.
وی با بیان اینکه باید بینیم چه عواملی باعث محرومیت استان شده است خاطرنشان کرد: امیدواریم با تشکیل گردشگری به بسیاری از چراها در بخش صنعت گردشگری پاسخ دهیم.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع معادن و کشاورزی بیرجند یادآور شد: همچنین باید در بخش های مختلف برای مردم تولید ثروت کنیم.
سرمایه گذار هتل 3 ستاره قاین نیز در این جلسه با بیان اینکه در خراسان جنوبی در بحث گردشگری از منابع غنی برخوردار هستیم اظهارداشت: در بحث گردشگر خارجی نحوه برخورد بسیار مهم است.
مودی با بیان اینکه در این راستا ما اکیپ و نیروی انسانی آموزش دیده ای را برای برخورد با گردشگران خارجی نداریم افزود: آنان از سطح از سطح علمی، شخصیتی و جایگاه مختلفی برخوردار هستند بنابراین افرادی که قرار است با آنان در تعامل باشند نیز باید حداقل آموزش و تسلط به زبان را داشته باشند.
وی گفت: چرا که در غیر این صورت به دلیل نبود امکان تعامل گردشگر با یک منطقه از بسیاری از امکانات بهره مند نمی شوند و این یک ضعف برای گردشگری استان است.
سرمایه گذارهتل 3 ستاره قاین یادآور شد: ما نیازمند هستیم سرمایه گذاری استان تسهیل شود و سرمایه گذار جذب شود.
زیرساخت‌های گردشگری خراسان جنوبی مشکل عمده پیش روی توسعه این صنعت است
محمدرضا مجیدی در این آیین اظهار داشت: صنعت گردشگری بر محور بخش خصوصی باشد و بخش دولتی باید ناظر و حامی و پشتیبان باشد و کار بایددر دست بخش خصوصی متمرکز باشد.
رئیس کمیسیون گردشگری، اقتصاد ورزش و اقتصادهنر اتاق بازرگانی، صنایع معادن و کشاورزی خراسان جنوبی بیان کرد: استان پهناور و کم جمعیت ما ظرفیتهای فراوانی دارد که مستلزم همکاری، هم اندیشی و هم افزایی ظرفیت‌ها است.
مجیدی تصریح کرد: هر ظرفیتی که در استان در حوزه غیردولتی وجود دارد باید به خدمت گرفته شود تا صنعت گردشگری و صنایع وابسته بتواند جایگاه خود را پیدا کند.
رئیس کمیسیون گردشگری، اقتصاد ورزش و اقتصادهنر اتاق بازرگانی، صنایع معادن و کشاورزی خراسان جنوبی با اشاره به شعار صنعت گردشگری موتور محرک اقتصاد ملی خاطرنشان کرد: در این راستا باید این شعار ترجمه میدانی و عملیاتی شود و در این راه باید نقاط ضعف، قوت، فرصتها و چالش‌ها مورد بحث قرار گیرد.
وی با بیان اینکه ما تریبون‌های خوبی در کشور ایجاد کردیم اما بهره لازم نمی بریم یادآور شد: زیرساخت‌های گردشگری استان مشکل و معضل عمده پیش روی توسعه این صنعت در استان است، همچنین عدم هماهنگی بخشهای مختلف مرتبط با گردشگری و فقدان روح کار جمعی معضل دیگر است.
رئیس کمیسیون گردشگری، اقتصاد ورزش و اقتصادهنر اتاق بازرگانی، صنایع معادن و کشاورزی خراسان جنوبی یادآور شد: همان‌گونه که ورود گردشگر به کشور حداقل 15 شغل ایجاد می‌کند توفیق در صنعت گردشگری نیز مستلزم پشتیبانی و آموزش همین 15 شغل است.
مجیدی با بیان اینکه استان خراسان جنوبی در گذشته و حال از آب فراوان و کشاورزی بهره مند نبوده و صنعت هم وجود نداشته، اما نیروی انسانی توانمندی داشته است افزود: نیروی انسانی تربیت شده در استان در جای جای ایران اسلامی و نقاط مختلف جهان منشأ اثر هستند ولی در خود استان از توانشان استفاده نمی شوند.
رئیس کمیسیون گردشگری، اقتصاد ورزش و اقتصادهنر اتاق بازرگانی،صنایع معادن و کشاورزی خراسان جنوبی گفت: باید در حفظ سرمایه‌های اجتماعی به ویژه نیروی انسانی بکوشیم و با همت و تلاش جمعی در مسیر توسعه استان حرکت کنیم.
مجیدی با بیان اینکه مجموعه ای از مؤلفه ها دست به دست هم می‌دهند تا صنعت گردشگری توفیق داشته باشد، اظهار داشت: باید تحولات صنعت گردشگری و نیازهای گردشگران و تقاضا و درخواست‌های آنان رصد شده و متناسب با آنها سیاستگذاری و برنامه ریزی شود.
وی یادآور شد: امروزه بسیاری از توریست‌های بین المللی به دنبال هتل چند ستاره نیستند بلکه به دنبال اقامتگاههای محلی و کاشانه‌های سنتی هستند که از آن به بوم گردی یاد می شود.
وی تاکید کرد: از فرصت ثبت جهانی کویر لوت برای توسعه گردشگری در شرق کشور باید استفاده کرد و با هماهنگی و همکاری و هم افزایی توان‌ها طرح‌های نو در این صنعت را عملیاتی کرد و اشتغال و رشد را در استان رونق ببخشید.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۸۹۵۳
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , صنایع , گردشگری