به گزارش گروه ورزشی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری ایسنا، علی صنعتگر با اشاره به برگزاری دوره مربیگری درجه سه آسیا در خراسانجنوبی اظهارکرد: AFC این دوره را برای رده سنی 6 تا 14 سال طراحی و 22 مربیانی از تهران، آذربایجان شرقی، خراسان رضوی و جنوبی به مدت 12 روز تکنیکهای پایه را در این دوره آموزش میبینند تا بتوانند به مراحل بالاتر صعود کنند.
وی افزود: با توجه به اینکه در قرن بیست و یکم سرعت تبادل اطلاعات و دانش زیاد شده، مربیان نیز باید خود را به آگاهی و دانش روز مجهز کنند و این کلاسها سبب میشود مربیان در شهرستانهایی که ارتباط کمتری با مرکز دارند دانش روز را کسب و آن را به بازیکنان انتقال دهند.
این مدرس فدراسیون با اشاره به اینکه به دنبال فوتبال مدرن در کشور هستیم، ادامه داد: باید بتوانیم دانش روز را مربیان آموزش دهیم تا با جدیدترین متدهای روز دنیا آشنا شوند.
صنعتگر ادامه داد: با توجه به اینکه امکان حضور همیشگی در طول سال در کلاسهای مختلف نیست اولین آیتم مورد نیاز مربیان تسلط بر زبان انگلیسی است چرا که اکثر اطلاعات روز دنیا، تمرینها و منابع به زبان انگلیسی است.
وی تصریح کرد: دانش کامپیوتر و شرکت در کارگاهها و ورکشاپهای برگزار شده در طول سال نیز میتواند کمک کننده باشد چرا که در این کارگاهها مسائل تخصصی باز شده و تمرکز بر روی این مسائل است و منبعی برای کسب اطلاعات بوده که مربیان باید خود را مجهز کنند.
این مدرس AFC اضافه کرد: خواندن کتاب و سیدیهای آموزشی و سمینارهای برگزاری در طول سال در کشور جزء منابعی هستند که مربیان باید در طول سال مجهز به این موارد شوند.
صنعتگر با اشاره به اینکه برای یک مربی روانشناسی نیز بسیار مهم است، تاکیدکرد: روانشناسی از فاکتورهایی است که یک مربی قبل از داشتن دانش مربیگری باید به آن مجهز باشد.
وی یادآور شد: آسیبشناسی، کمکهای اولیه، تغذیه و جامع شناسی علومی هستند که به یک مربی میتواند کمک کنند تا در کنار دانش فنی و تئوریک تخصصی، مدرنتر و کاملتر شوند.
این مدرس فدراسیون ادامه داد: در سر فصلهای ارائه شده در این دورهها ارتباط موثر نیز تدریس شد چرا که این مربیان باید با ورزشکاران ارتباط برقرار کنند و مربیگری در رده گرس روتس و نونهالان داشتن رابطه با بازکنان و داشتن مهارت ارتباط، مهم است.
صنعتگر تصریح کرد: فوتبال خراسانجنوبی نیاز به یک اتحاد و همدلی دارد و این امر حلقه گمشده فوتبال این استان بوده و از ان آسیب میبیند.
وی افزود: این استان مدیران و مربیان خوبی دارد که با اجرای طرح استعدادیابی و تشکیل آکادمی فوتبال برای پرورش این استعدادها فوتبال خراسانجنوبی به جایگاه خوبی دست خواهد یافت.
صنعتگر اظهارکرد: حداقل 20 تا 30 مربی مستعد در سطح پایه این استان در این زمینه ورود پیدا کرده و با توجه به اینکه مدیرکل ورزش و جوانان و رییس هیات فوتبال این استان مدرک معتبر مربیگری دارند، چشم انداز روشنی در آینده منتظر فوتبال خراسانجنوبی است.
این مدرس AFC خاطر نشان کرد: در صورت استفاده از ظرفیتهای موجود استان و توجه به فوتبال پایه آینده فوتبال این استان به جایگاه قدیمی خود شکوفای خود برخواهد گشت.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , اتحاد , فوتبال