يکشنبه ۲ مهر ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۳۹
رئیس سازمان جهادکشاورزی خراسان‌جنوبی خبرداد:

توانمندسازی زنان روستایی با فعالیت صندوق‌های اعتباری خرد

رئیس سازمان جهادکشاورزی خراسان‌جنوبی گفت: صندوق‌های اعتباری خرد زنان روستایی، باعث توانمندسازي زنان در راستاي بهره‌برداري از منابع پايدار می‌شود .
توانمندسازی زنان روستایی با فعالیت صندوق‌های اعتباری خرد
 
به گزارش گروه اقتصادی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری ایسنا، هاشم ولی‌پورمطلق اظهار کرد: صندوق اعتباری خرد زنان روستایی، صندوق قرض‌الحسنه‌اي با مشاركت زنان روستايي  است كه محل تأمين سرمايه آن، پس‌انداز ماهانه اعضا  و گاهی تزريق سرمايه بلاعوض از طرف دولت است.
وی افزود: پس از گروه‌بندي افراد با اهداف و برنامه‌هاي مشترك به نوبت به اعضاء گروه، وام قرض‌الحسنه‌ای برای اجراي پروژه‌هاي اشتغالزايی بخش كشاورزي  پرداخت مي‌شود .
رئیس سازمان جهادکشاورزی خراسان‌جنوبی بیان کرد: در حال حاضر166 صندوق اعتبارات خرد زنان روستايي با 6984 عضو در استان وجود دارد كه به طور متوسط 28 هزار نفر به طور مستقیم و غیرمستقیم از خدمات اين طرح بهره‌مند مي‌شوند.
ولی‌پورمطلق با بیان اینکه از تجميع صندوق‌هاي خرد، صندوق حمايت از توسعه فعاليت‌هاي كشاورزي زنان روستايي شهرستان تشكيل مي‌شود، تصریح کرد: 51 درصد سرمايه صندوق‌هاي شهرستاني از محل پس‌انداز اعضا و 49 درصد ديگر به عنوان سهم دولت از محل كمك‌هاي فني و اعتباري تأمين می‌شود.
وی با بیان اینکه تاکنون در سطح كشور 12 صندوق حمايت از توسعه فعاليت‌هاي كشاورزي زنان روستايي تشكيل شده كه از اين تعداد سه صندوق در استان فعال است، افزود: اين استان در سطح ملي از نظر تعداد صندوق‌هاي شهرستاني با استان فارس داراي رتبه اول است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی خراسان‌جنوبی ادامه داد: صندوق‌هاي شهرستاني در شهرستان‌هاي درميان و سرايان در سال 89 و در شهرستان خوسف در سال 94 ایجاد شده‌اند.
  ولی‌پورمطلق با بیان اینکه درحال حاضر زمينه‌يابي و اقدامات اوليه براي راه‌اندازي و تشكيل صندوق در ساير شهرستان‌ها پیگیری می‌شود، اظهارکرد: طرح توانمندسازي زنان و دختران روستايي با تأكيد بر صندوق اعتبارات خرد دركارگروه بانوان و خانواده و همچنين در شوراي برنامه‌ريزي استان مصوب شده است.
وی ادامه داد: درآينده نزديك با اجراي اين طرح در ساير شهرستان‌هاي استان نيز صندوق‌هاي شهرستاني راه‌اندازي خواهد شد.
رئیس سازمان جهادکشاورزی خراسان‌جنوبی بیان کرد: افزايش ضريب دسترسي زنان روستايي كم درآمد به تسهيلات اعتباري، توجه و تمركز به گروه‌هاي كم درآمد زنان روستايي و تجهيز پس‌انداز خانوارهاي روستايي در راستای تأمين مالي فعاليت‌هاي درآمدزا، از نتايج حاصل از فعالیت صندوق‌هاي اعتباری خرد زنان روستایی است.
ولی‌پورمطلق یادآور شد: تأمین بخشی از سرمایه در گردش تولید، انجام طرح‌های سرمايه‌گذاري کوچک و خرد، ارتقاء بهره‌وري عوامل توليد دربخش كشاورزي، افزايش سطح درآمد زنان با اجراي پروژه‌هاي كوچك، جلوگيري از مهاجرت روستائيان و ارتقاء مهارت‌هاي فردي و اجتماعي زنان روستايي از طريق برنامه‌هاي آموزشي از دیگر نتايج حاصل از فعالیت صندوق‌هاي اعتباری خرد زنان روستایی است.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۹۰۵۳
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , صندوق‌های اعتباری , اشتغال