مسؤول بسیج کارمندان خراسانجنوبی خبر داد
تشکیل شورای امر به معروف و نهی از منکر در ۷۰ دستگاه اجرایی خراسانجنوبی
4 مهر 1396 ساعت 13:10
مسؤول بسیج کارمندان خراسانجنوبی گفت: در استان ۷۰ دستگاه اجرایی شورای امر به معروف خود را مشخص ساختهاند.
به گزارش گروه فرهنگی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری فارس، مهدی صادقاحمدی صبح امروز در گردهمایی مدیران، شوراهای امر به معروف و نهی از منکر و فرماندهان پایگاهها و سرگروههای صالحین ادارات اظهار داشت: امروز به عنوان روز تحکیم و تعالی خانواده و آسیبهای اجتماعی امر به معروف و نهی از منکر نامگذاری شده است.
وی به اهمیت و جایگاه امر به معروف و نهی از منکر اشاره کرد و افزود: در این راستا همین بس که مقام معظم رهبری همچنان که نماز را واجب دانسته امر به معروف و نهی از منکر را واجب میدانند.
مسؤول بسیج کارمندان خراسانجنوبی با بیان اینکه قانون امر به معروف و نهی از منکر در تاریخ ۲۱ خردادماه سال ۹۴ به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده و از آن زمان این قانون به دستگاههای اجرایی ابلاغ شده است، یادآور شد: در ماده چهار این قانون آمده است مراتب امر به معروف قلبی، زبانی، نوشتاری و عملی بوده که قلبی، زبانی و نوشتاری وظیفه آحاد مردم و نوع عملی وظیفه دولت است.
صادقاحمدی ادامه داد: سازمان بسیج مستضعفان با توجه به قانون امر به معروف و نهی از منکر هم در مرتبه زبانی و هم در مرتبه عملی با آموزشهایی که فرا میگیرند وظیفه دارند.
وی با بیان اینکه در استان ۷۰ دستگاه اجرایی شورای امر به معروف خود را مشخص ساختهاند، افزود: از لحاظ ساختاری و سازمانی اقدامات خوبی در بحث امر به معروف و نهی از منکر انجام شده اما در مرتبه عملی توجه کافی به این موضوع نشده است و هنوز جای کار دارد.
مسؤول بسیج کارمندان خراسانجنوبی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری در حرم رضوی در سال ۹۴ در بحث امر به معروف و نهی از منکر گفت: مقام معظم رهبری مهمترین قلم امر به معروف را حفظ نظام و بزرگترین قلم منکر را تضعیف پایههای اصلی نظام دانستند.
صادقاحمدی به خواستههای بسیج کارمندان اشاره کرد و گفت: توجه به نقش ائمه جماعات در ادارات و بیان مسائل دینی و بصیرتی، توجه به بیانات و رهنمودهای امام و مقام معظم رهبری و اجرایی کردن آنها در ادارات، تقویت وحدت ملی حول محور ولایت فقیه و ترویج سبک زندگی اسلامی و تلاش برای تقویت ارزشهای دینی از جمله این خواستهها است.
وی خاطرنشان کرد: همچنان که در جنگ سخت معنویت عامل موفقیت ما بوده در تقابل با جنگ نرم این رسالت سنگینتر است که با معنویت به تعالی دینی و اجتماعی برسیم.
انتهای پیام/4
کد مطلب: 9104