چهارشنبه ۵ مهر ۱۳۹۶ ساعت ۱۸:۳۵
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان‌جنوبی:

۲۱ کیلومتر از باند دوم محور بیرجند-قاین آماده بهره‌بردای است

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان‌جنوبی با بیان اینکه علاوه بر اقدامات فیزیکی دولت در بحث افزایش ایمنی راه‌ها نیاز به فرهنگ‌سازی مردمی وجود دارد، گفت: حدود ۲۱ کیلومتر از محور دوم بیرجند- قاین آماده بهره‌برداری است.
۲۱ کیلومتر از باند دوم محور بیرجند-قاین آماده بهره‌بردای است
 
به گزارش گروه اقتصادی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری فارس، محمد فرهادی بعد از ظهر امروز در چهارمین جلسه کمیسیون اجرایی مدیریت ایمنی و حمل‌ و نقل خراسان‌جنوبی اظهار داشت: وزارت راه و شهرسازی تاکنون همکاری خوبی در بحث راه‌های استان داشته ولی هنوز این راه‌ها نیاز به توجه ویژه دارد.
وی با بیان اینکه حدود ۲۱ کیلومتر از محور دوم بیرجند- قاین آماده بهره‌برداری است، تصریح کرد: در مسیر طبس- راور اقدامات خوبی انجام شده است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان‌جنوبی با اشاره به اینکه در مسیر سربیشه باند دوم در حال انجام است، افزود: امیداست با توجه به حجم ترافیک در این مسیر این اقدامات سرعت بیشتری بگیرد.
فرهادی خطاب به اعضای این کمیسیون گفت: یکی از مهم‌ترین وظایف این کمیسیون حفظ ایمنی جان و مال مردم بوده که وظیفه خطیری است که باید از سویی شکرگذار و از سوی دیگر حساس و نگران باشیم زیرا کوچکترین غفلت در این حوزه مشکلات زیادی را برای جامعه در بر دارد.
وی به بیانات مقام معظم رهبری در ۲۶ شهریورماه در خصوص ایمنی راه‌ها اشاره کرد و یادآور شد: با توجه به بیانات رهبری می‌طلبد دقت نظر بیشتری شده به ویژه برای دستگاه‌ها و نهادهایی که به آن تأکید شده و در این امر نقش بسزایی دارند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان‌جنوبی با بیان اینکه گشت‌های محسوس و نامحسوس پلیس راه در جاده‌های استان افزایش یافته است، تصریح کرد: حضور فیزیکی پلیس در جاده‌های تأثیر شایانی در کاهش تصادفات و رعایت مسائل ایمنی داشته است.
فرهادی اضافه کرد: با توجه به طول راه‌های استان تاکنون دولت اقدامات خوبی در استان انجام داده است.
وی ادامه داد: علاوه بر اقدامات فیزیکی دولت در بحث افزایش ایمنی راه‌ها نیاز به فرهنگ‌سازی مردمی وجود دارد تا شاهد کاهش تلفات در جاده‌ها باشیم.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان‌جنوبی با بیان اینکه نقش و جایگاه سازمان‌های مردم نهاد در کاهش تلفات ناشی از تصادفات بسیار پررنگ و دارای اهمیت است، افزود: همچنین مطبوعات در اطلاع‌رسانی و آموزش عمومی نقش و جایگاه بسزایی در کاهش تلفات جاده‌ای دارند.
فرهادی از دستگاه‌های اجرایی خواست تا به سرعت پاسخ استعلامات مردمی را بدهند تا مردم گرفتار پیچ و خم‌های اداری نشوند.
وی با بیان اینکه در ماه‌های اخیر شاهد افزایش تلفات جاده‌ای در استان بوده‌ایم، تصریح کرد: با توجه به این امر موضوع ایمنی راه‌ها در دستور کار شورای فنی استان قرار گرفته است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان‌جنوبی گفت: هدف و وظیفه ما در این کمیسیون ارائه خدمات بهتر برای افزایش سطح ایمنی و آسایش مردم است و نباید دستگاه‌های اجرایی انجام کارها را معطوف به جذب اعتبارات کنند بلکه باید با یکدیگر همراهی و همکاری نمایند که خوشبختانه این همراهی در بین دستگاه‌های اجرایی استان وجود دارد.
فرهادی با تأکید نسبت به بازگشایی مسیرهای باند دوم استان که اجرا شده ولی نصب علائم آن به طور کامل انجام نشده است، افزود: بدون شک بازگشایی این مسیرها در کاهش تلفات جاده‌ای بسیار اهمیت داشته و می‌توان با نصب علائم سرعت کمتر و هشدار به رانندگان این مسیرها را بازگشایی کرد.
وی به موضوع زیباسازی محورهای ورودی شهرهای استان اشاره کرد و یادآور شد: در این راستا باید جلساتی با حضور فرمانداران هر شهرستان گذاشته و نتایج آن به دفتر فنی اعلام شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان‌جنوبی با اشاره به افزایش ۸ درصدی تردد در محورهای موصلاتی استان در 6 ماهه نخست امسال گفت: این افزایش نشان از رونق اقتصادی و حرکت چرخ‌های اقتصادی استان است.
فرهادی ادامه داد: با توجه به وجود بازارچه‌های مرزی برای گردش چرخ صنعت در استان نیاز به توسعه صنعت راه‌ها است.
وی با بیان اینکه سال گذشته اعتبارات جرائم که وارد استان شد ۳۰ درصد برای روستاها و ۷۰ درصد برای شهرها اختصاص یافت، خاطرنشان کرد: سهم روستاها از این محل اعتباری برای خریداری تجهیزات ایمنی راه‌ها و مدارس حاشیه راه‌ها در اختیار اداره کل راهداری قرار گرفته و نصب این تجهیزات در حال انجام است.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۹۱۳۵
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , حمل و نقل , استانداری