مدرس حوزه و دانشگاه مطرح کرد
افشاگری حضرت زینب(س)؛ مانع تحریف عاشورا/ لزوم توجه به تفاوتهای زن و مرد در جامعه
12 مهر 1396 ساعت 9:13
مدرس حوزه و دانشگاه گفت: اگر افشاگری و مدیریت امام سجاد(ع) و حضرت زینب(س) نبود واقعه عاشورا با تمام عظمتی که دارد، تحریف میشد.
به گزارش گروه سیاسی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری فارس، طاهره روستا مدرس حوزه و دانشگاه اظهار کرد: ابتدای حرکت امام حسین(ع) از مدینه در رجب سال ۶۰ هجری قمری بود و خیلی از نزدیکان ایشان اصرار داشتند که حرکت نکنید و اگر میروید بانوان را نبرید و در همانجا امام به نقش این بانوان و اهمیت حضور آنها اشاره کردند.
وی افزود: اگر چه حضرت زینب(س) در تمام واقعه عاشورا الگو بودند و تمام رفتارهای ایشان برای بانوان درس است اما نقش اساسی ایشان پس از شهادت امام حسین(ع) آغاز شد.
مدرس حوزه و دانشگاه تصریح کرد: با اینکه بانوان در اوج عاطفه قرار دارند، حضرت زینب(س) آنچنان خود را کنترل کردند و به همراه امام سجاد(ع) مدیریت قافله را داشتند که یک خانم مصری در باب شخصیت ایشان کتابی با عنوان" قهرمان کربلا" مینویسد.
روستا با تاکید بر ایفای نقش حضرت زینب(س) در واقعه عاشورا به عنوان یک قهرمان، گفت: حضرت داغدارعزیزان زیادی بودند اما درعین حال که خود را کنترل میکردند به دیگر بانوان و بچهها یاری می رساندند و به آنها آرامش میدادند.
وی با اشاره به بیماری امام سجاد(ع) به اذن الهی در واقعه عاشورا، گفت: حکمت الهی در بیماری امام سجاد(ع) بود تا ذخیره الهی باقی بماند و بعد از کربلا ایشان به عنوان حجت خدا به همراه حضرت زینب(س) به افشاگری در مورد واقعه عاشورا بپردازند.
مدرس حوزه و دانشگاه ادامه داد: اگر افشاگری و مدیریت امام سجاد(ع) و حضرت زینب(س) نبود واقعه عاشورا با تمام عظمتی که دارد، تحریف میشد.
روستا خاطرنشان کرد: در مجلس ابن زیاد زمانی که ابن زیاد به حضرت زینب(س) گفت که دیدی خدا با شما چه کرد و تمام جنایات را به خدا حواله کرد، ایشان فرمودند که من چیزی جز زیبایی از سمت خدا ندیدم و خلق صحنههای اینگونه نیز از طرف شما بود.
وی بیان کرد: مردم کوفه زمانی که فهمیدند کاروان اسرا به کوفه رسیده بین قافله نان و خرما پخش میکردند اما حضرت زینب(س) نان و خرما را از بچهها گرفتند و فرمودند که ما بچههای اهل بیت(ع) هستیم و صدقه بر ما حرام است اما زمانی که برای بچهها مقنعه آوردند آنها را گرفتند و با وجود اینکه حجاب داشتند باز هم برای کامل بودن حجاب، آنها را به بچهها دادند که این موضوع اهمیت حفظ حجاب را نشان میدهد.
مدرس حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه تمام واقعه عاشورا از مدینه تا پس از اسارت درس است، گفت: متاسفانه با وجود اینکه هر سال در محرم این واقعه را مرور میکنیم ولی کمتر خانمها متوجه شدهاند که اهمیت پوشش اسلامی چقدر است و نسبت به این موضوع توجه لازم را ندارند.
روستا افزود: امیدواریم عزاداریها تنها منحصر به اشک ریختن نشود و افراد ابعاد واقعه عاشورا را بررسی کنند و آن را در زندگی خود به کار گیرند.
وی بیان کرد: در کربلا با وجود تعداد کم یاران، امام حسین(ع) هیچگاه اجازه ندادند که بانوان به صحنه جهاد و پیکار بیایند و تنها در چند مورد حضرت زینب(س) برای تسلا به صحنه آمدند.
مدرس حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه زن یک مدار خاص و مرد نیز یک مدار خاص در انجام رسالت دارد، گفت: رسالت حضرت زینب(س) در اوج حجب و حیا از دوران اسارت بود و در دوران پیکار، ایشان در میدان حضور پیدا نکردند.
روستا ادامه داد: دشمن میخواهد از طریق حضور بانوان در عرصههای مردانه جامعه به اسلام ضربه بزند و حجب و حیا را از خانمها بگیرد و پس از مدتی با انحراف مردها و کمرنگ شدن نور اسلام به اهداف خود برسد و بانوان باید به این حیلههای دشمن توجه کنند.
انتهای پیام/4
کد مطلب: 9269